- Дата и час: 16 Дек 2024, 02:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
PM - До администратора
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
PM - До администратора
Знам, че е тъпо, но не мога да се справя сама с възникналия проблем.
Наскоро ми наложиха бан и след реабилитацията не получавам известие на ел. си поща, когато някой е писал в тема, по която съм взела участие и аз( предполагам не е важно, но ми създава известни затруднения).
Да уточня, че такъв проблем не е бил наличен преди бан-а пред мен.
Въпреки доброто отношение на единия модератор, за което благодаря, и стриктно следване от моя страна на написаните указания( многократно) проблемът все още си стои на преден план. За мен.
Ще съм благодарна ако имате техническа възможност да го разрешите, или поне ме уведомете е ли възможно това да стане.
Благодаря.
Наскоро ми наложиха бан и след реабилитацията не получавам известие на ел. си поща, когато някой е писал в тема, по която съм взела участие и аз( предполагам не е важно, но ми създава известни затруднения).
Да уточня, че такъв проблем не е бил наличен преди бан-а пред мен.
Въпреки доброто отношение на единия модератор, за което благодаря, и стриктно следване от моя страна на написаните указания( многократно) проблемът все още си стои на преден план. За мен.
Ще съм благодарна ако имате техническа възможност да го разрешите, или поне ме уведомете е ли възможно това да стане.
Благодаря.
- Гост.
- Старши потребител
Re: PM - До администратора
Да си вдигна темицата.... може админа да се е прибрал от работа и да я забележи.
Ако някой знае начин да се свържа с него/ нея- моля да не стиска тази си информация само за лична употреба.
Благодаря.
Ако някой знае начин да се свържа с него/ нея- моля да не стиска тази си информация само за лична употреба.
Благодаря.
- Гост.
- Старши потребител
Я, пак...
100 пъти е посетена темата, ала точният човек все още не ме е прочел. Явно.
п.п. Ще продължа да я поддържам жива докато не ми отговори някой от вас на ЛС.
100 пъти е посетена темата, ала точният човек все още не ме е прочел. Явно.
п.п. Ще продължа да я поддържам жива докато не ми отговори някой от вас на ЛС.
- Гост.
- Старши потребител
Какъв парадокс... Обратите житейски никога не спират... , но благодаря точно на консултант( човека наложил ми бан) за оказаната помощ.
Не мога да си кривя душата... Благодаря!
п.п. Когато се оправи проблема ще залича темата.
Не мога да си кривя душата... Благодаря!
п.п. Когато се оправи проблема ще залича темата.
- Гост.
- Старши потребител
Не е за вярване, че са те баннали точно теб, ама то и не може на всекиго да си угоден.
Бана по Ай Пи ли беше или само потребителското име е било баннато?
Ако е бил по Ай Пи, този, който те е баннал /предполагам знаеш кой/ най-вероятно е сложил и бан по мейл /за да не си направиш др. регистрация през същия/. Впоследствие може да са махнали бана само на потребителя и мейл-адреса да е останал.
Това е само предположение...
Бана по Ай Пи ли беше или само потребителското име е било баннато?
Ако е бил по Ай Пи, този, който те е баннал /предполагам знаеш кой/ най-вероятно е сложил и бан по мейл /за да не си направиш др. регистрация през същия/. Впоследствие може да са махнали бана само на потребителя и мейл-адреса да е останал.
Това е само предположение...
http://www.lawsbg.com
-
Trapped - Потребител
Аз, като казвам за парадоксите... и обратите житейски
Идея нямам как е било точно- нямах достъп до раздел административно и за юристи - тотално, дори не можеш да четеш. В останалите раздели- стандартно, не можеш да пишеш, но можеш да се посмееш на написаното.
Писах на админа, на модераторите( писателка станах)... вече ще се жаля на арменския поп( дали ще помогне?!).
Не знам, но очаквам да се разреши проблема. А когато това стане, моля наглеждай темата, за да заличим написаното, че с твоя пост в нея вече съм зависима от доброто ти отношение.
Благодаря ти.
Идея нямам как е било точно- нямах достъп до раздел административно и за юристи - тотално, дори не можеш да четеш. В останалите раздели- стандартно, не можеш да пишеш, но можеш да се посмееш на написаното.
Писах на админа, на модераторите( писателка станах)... вече ще се жаля на арменския поп( дали ще помогне?!).
Не знам, но очаквам да се разреши проблема. А когато това стане, моля наглеждай темата, за да заличим написаното, че с твоя пост в нея вече съм зависима от доброто ти отношение.
Благодаря ти.
- Гост.
- Старши потребител
Извинете за нахалството, но искам да следя определени теми, а техническият ми проблем все още не е отстранен. Получавам известие само за ЛС, благодаря за което, но не са ми от такава важност. Изпращачите да ме прощават.
Когато споря с някого ми се ще да следя спора. Това е невъзможно, освен ако не стоя и рефреш-вам страницата, защото известие за нов пост в тема, където съм писала, все още не получавам. Ако напусна сайта, връщайки се тук се лутам из темите, докато открия точната. За мен това е неудобство.
Ако е възможно, МОЛЯ, да получавам известия, така както преди ( оказа се, че не е до различните браузъри- инсталирах Хром, Опера...какво още?!).
Ако е невъзможно- здраве да е, но поне ме уведомете.
Благодаря.
Когато споря с някого ми се ще да следя спора. Това е невъзможно, освен ако не стоя и рефреш-вам страницата, защото известие за нов пост в тема, където съм писала, все още не получавам. Ако напусна сайта, връщайки се тук се лутам из темите, докато открия точната. За мен това е неудобство.
Ако е възможно, МОЛЯ, да получавам известия, така както преди ( оказа се, че не е до различните браузъри- инсталирах Хром, Опера...какво още?!).
Ако е невъзможно- здраве да е, но поне ме уведомете.
Благодаря.
- Гост.
- Старши потребител
Поли, едва ли е от бана. Не е само при теб. Да се надяваме, че проблемът ще бъде отстранен.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
Колеги, моля, споделете, има ли някой, който да си получава мейлите, или сме само ние с Поли???
Rara avis in terris
-
Аз... всъщност не получавам- все още, освен личните.
Като казах лични- пишат хората, а когато искаш да отговориш- някои потребители не са си активирали опцията ЛС. Вече дори не отварям теми...
Като казах лични- пишат хората, а когато искаш да отговориш- някои потребители не са си активирали опцията ЛС. Вече дори не отварям теми...
- Гост.
- Старши потребител
Здравейте, Поли и Беби,
Да споделя и аз.
Като оставим настрана факта, че и аз бях банната, като че ли проблемът е само при вас двете. Не съм забелязала липса на известия по теми, които следя. Не, че ги броя стриктно..., но има, не е да няма известия на пощата ми.
Учудва ме обстоятелството, че никой от Модовете/Админите все още не е потърсил дали причината не се крие в "техния телевизор" и да ви даде отговор публично, тук в тази тема.
Да споделя и аз.
Като оставим настрана факта, че и аз бях банната, като че ли проблемът е само при вас двете. Не съм забелязала липса на известия по теми, които следя. Не, че ги броя стриктно..., но има, не е да няма известия на пощата ми.
Учудва ме обстоятелството, че никой от Модовете/Админите все още не е потърсил дали причината не се крие в "техния телевизор" и да ви даде отговор публично, тук в тази тема.
-
Melly - Старши потребител
Е, Беби, с нещо сме заслужили ...( аз, че съм лауреат е известно, но ти-и-и-и?!
Това е- влизам през IE, Мозила, Опера... ( напълних си рс-то с без мислени програми) е, няма оправия. Изначално си мисля, че проблема е у мен, но единия от модовете ми даде указания, повторих многократно и съвестно стъпка по стъпка написаното- все тази. Та, приемем, че грешката е в моя телевизор, но като знам, че Беби се оправя със сложности... Не знам, ама нЕма да е у мен вината.
Този, който ми наложи бан-на, моля да провери какво е сторил. Моля.
Абонаменти
Отдолу виждате списък на вашите абонаменти. Вие ще бъдете уведомен при всяка променя. За да се откажете от абонаменти, натиснете Премахни абонамент.
няма
*
Абонамент теми Последно мнение
Това е- влизам през IE, Мозила, Опера... ( напълних си рс-то с без мислени програми) е, няма оправия. Изначално си мисля, че проблема е у мен, но единия от модовете ми даде указания, повторих многократно и съвестно стъпка по стъпка написаното- все тази. Та, приемем, че грешката е в моя телевизор, но като знам, че Беби се оправя със сложности... Не знам, ама нЕма да е у мен вината.
Този, който ми наложи бан-на, моля да провери какво е сторил. Моля.
- Гост.
- Старши потребител
-
Речено- сторено! Ама и новия ник не си получава пощата От ай-пи-то ще да е проблема. Аз отивам да си го сменя при доставчика, пък админа да бъде любезен да ми затрие новия ник.
Rara avis in terris
-
Благодарности на админа! Проблемът вече е решен, получавам си писмата.
Rara avis in terris
-
bebitor написа:Благодарности на админа! Проблемът вече е решен, получавам си писмата.
А аз по логиката на безкрайната гадост- все още НЕ.
- Гост.
- Старши потребител
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
-
Днес нещо друго ми е приоритет.
Ако някой е преценил, че не съм си изтърпяла наказанието- моля да го приведе в изпълнение, като се върне след това старото положение. Ведно с Мода, мой любимец.
Едва днес разбирам, какво сте направили. Когато санкционирате мен- приемам и няма да възразявам! Но няма да си простя, че още някой е понесъл отговорност.
п.п. А на човека, който го е отнесъл, вместо мен- много съжалявам. Наистина. Но трябваше ти да ми го кажеш, не да разбирам от други.
Ако някой е преценил, че не съм си изтърпяла наказанието- моля да го приведе в изпълнение, като се върне след това старото положение. Ведно с Мода, мой любимец.
Едва днес разбирам, какво сте направили. Когато санкционирате мен- приемам и няма да възразявам! Но няма да си простя, че още някой е понесъл отговорност.
п.п. А на човека, който го е отнесъл, вместо мен- много съжалявам. Наистина. Но трябваше ти да ми го кажеш, не да разбирам от други.
- Гост.
- Старши потребител
bebitor написа:То и при мен- вчера има, днес пак няма
Хихи, забавна темичка с участието на прекрасни дами юристки
Администраторът си прави май шоуто
Сигурно от виртуални целувки разбира, май така бяха - { }
Пратете му и бас държа, че известията ще завалят във вашата поща.
Администраторе, внимавай - горещи ВИП дами са
- advokat__nikolov
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|