начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

КЪМ г-н ГЕОРГИ КЕРЕЛОВ с молба за коментар ...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

КЪМ г-н ГЕОРГИ КЕРЕЛОВ с молба за коментар ...

Мнениеот Melly » 28 Окт 2009, 13:01

Уважаеми г-н Керелов,
Представям Ви "гореща тема" за коментар.

МОЛЯ, Ваш ред е:

viewtopic.php?f=4&t=19075&p=372258#p372258:
А за останалите, които нямат достъп до раздел " форум за юристи", ще поместя тук есенцията от диспозитива на Решението и моя коментар.

Ivailo5rov написа:27.10.2009 г.
окр.съд гр. Монтана
съдия РУМЯНА МИХАЙЛОВА -
светъл лъч в тъмния тунел на българското правосъдие. Не всичко е загубено и все още има надежда за България!!!
На горната дата, в едно съдебно заседание се разгледа за пети път прочутото дело срещу мен и беше приключено с присъда:

НЕВИНЕН!!!

Вярно, че не е влязла в сила, но всичко, както обикновено, си отива на мястото. Жалкото е, че пропилях около 10 години от живота си с притеснения и ограничения.
Жалко е друго. Цялата тази тема аз я започнах заради изопачените информации на журналистите, които бяха цяло ято при произнасянето на първата присъда. Тогава предварително знаеха, че ще има осъдителна присъда и вероятно предварително бяха изготвили материалите, а дори допускам, че друг им ги беше дал изготвени. Сега нямаше никакъв журналист и вероятно няма да има и никакво съобщение. Интересна сензация е, когато някой е осъден, а не представлява интерес за никого, когато се окаже, че невинен човек е обвинен и е съден в продължение на десетина години.

................................................

Браво, колега Ценкулов, браво!!!!!!!!!!!!
Искрено те поздравявам за стоицизма да отстояваш истината, такава, каквато е - НЕВИНЕН!
Колкото до "четвъртата" власт, много ми се иска да чуя мнението на г-н КЕРЕЛОВ по твоя случай, макар все още решението да не е влязло в законна сила.
Как мислиш, Ivailo5rov,
Това не е ли достойна сензация за вниманието на г-н Керелов? :D

П.П. Моля да ме извиниш, че изнесох новината извън нашия подфорум. Ако си против, напиши ми и аз ще изтрия темата.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Re: КЪМ г-н ГЕОРГИ КЕРЕЛОВ с молба за коментар ...

Мнениеот Гост. » 28 Окт 2009, 13:03

Никакво преместване! Моля.

Това е прекрасна новина. Честито, колега Ценкулов!

Закъсняло...но все пак! :)
Гост.
Старши потребител

Re: КЪМ г-н ГЕОРГИ КЕРЕЛОВ с молба за коментар ...

Мнениеот Ivailo5rov » 28 Окт 2009, 17:00

Колегата Керелов не го познавам лично, а предимно от форума. Много съм му благодарен затова, че преди около две години, когато коментираха по мой адрес колко съм бил лош, той се беше постарал да намери телефона ми и ми се обади учуден, какви са тия работи, които стават в България. Той ми съчувстваше и аз съм му признателен.
Ivailo5rov
Активен потребител

Назад към Общи дискусии