- Дата и час: 16 Дек 2024, 02:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
PM - До администратора
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: PM - До администратора
РМ до Админа- НЯМА ПРОМЯНА. Информативно само.
- Гост.
- Старши потребител
Враговете са потребители, които могат да бъдат игнорирани по подразбиране. Мненията на тези потребители няма да бъдат показвани и лични съобщения от такива потребители няма да бъдат получавани.
Врагове:За да изтриете враг, трябва да маркирате името му и да натиснете Давай
1. НЕ ВИ РАБОТИ И ТАЗИ ФУНКЦИЯ! Ако искам да залича враг от списъкът си- не става! Системата ви изобщо не реагира. Явно ще си останат такива за ...... неопределено време.
2. ОТДЕЛНО, НАПОМНЯМ, ВСЕ ОЩЕ НЕ ПОЛУЧАВАМ ИЗВЕСТИЯ. Т.е. и тази ви опция не функционира.
И 3- няма да ви пиша вече ЛС. Ще пускам всеки ден тема- може на някого да му омръзне и да поправи стореното след наложеният ми бан.
Приятен ден.
п.п. И, да- имам 2 форумни предупреждения. Не ми пречат, но считам, че след бан-а, мисля е редно да бъдат заличени.
- Гост.
- Старши потребител
Няма правила, Поли, н я м а - ааааааааааааа, поне за някои...
ДОКАЗАНО Е!
Само да отбележа: По-късно ще пиша и аз - присъединявам се към апела ти!
П.П. Ще ме извините, но отивам на среща.
ДОКАЗАНО Е!
Само да отбележа: По-късно ще пиша и аз - присъединявам се към апела ти!
П.П. Ще ме извините, но отивам на среща.
-
Melly - Старши потребител
poli_g написа:РМ до Админа- НЯМА ПРОМЯНА. Информативно само.
И при мен няма промяна, видно от подписа под профила. Имаше такава само за ден
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|