начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

адвокат в плевен !!??

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

адвокат в плевен !!??

Мнениеот prolog_temp » 16 Дек 2009, 20:44

привет, настоящи и бъдещи юристи :)
бихте ли могли да ми препоръчате адвокат в гр. Плевен, който се занимава с гражданско/ административно право (не съм сигурен как точно се казва точно тоя клон , но става дума за консултация относто проблем с НОИ ) . разбира се,че бих могъл на случаен принцип да действам,но това отнема доста време и нерви , така че ще се радвам, ако някои ме ориентира ;)
prolog_temp
Нов потребител

Re: адвокат в плевен !!??

Мнениеот impressed » 17 Дек 2009, 00:30

Изкушавам се да препоръчам един добре познат във форума, млад и все още недоучил колега :mrgreen: Ще замълча тактично и няма да Ви губя времето
Завърти си очите и си погледни между ушите!
Аватар
impressed
Младши потребител

Назад към Общи дискусии