Уважаеми съфорумци и колеги, малко късно, но пък навреме Има идея за Коледно парти в рамките на настоящата седмица.
Спешно очакваме Вашите предложения за ден и място. Аз лично бих заложила на събота /26.12/, в близост до някой пиано бар.
- Дата и час: 16 Дек 2024, 12:37 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Коледно Lex Парти
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Коледно Lex Парти
От две злини, изберете по-интересната.
- milletti
- Потребител
Re: Коледно Lex Парти
Да бяхте казали на Коледа.
Аз довечера съм на банкет. Отивам да спя, че работата е сериозна.
Аз довечера съм на банкет. Отивам да спя, че работата е сериозна.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Деки, недей така...с лошо ! не си разбрал, слънце...нарочно го пазехме за последните дни...за да си е Коледна изненада ! от опит знам, че колкото по-късно и по-спонтанно-ТОЛКОВА ПО-ГОТИНО!!!
"За" съм...както се сещате ! ще си сложа и коледна шапчица ако трябва!
Милети, поздрави за хубавата идея, миличка!!!
а и ресторантът е уреден, ако ни харесва-"При Яфата" в кв.Изток, само трябва да потвърдим брой места за събота...а и всички имаме мили спомени от стоящия наблизо пиано-бар !
вече при мен има потвърждение на още един "коледар" ...други?!?
"За" съм...както се сещате ! ще си сложа и коледна шапчица ако трябва!
Милети, поздрави за хубавата идея, миличка!!!
а и ресторантът е уреден, ако ни харесва-"При Яфата" в кв.Изток, само трябва да потвърдим брой места за събота...а и всички имаме мили спомени от стоящия наблизо пиано-бар !
вече при мен има потвърждение на още един "коледар" ...други?!?
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Такааа ... на 26.12., в ресторант "при Яфата", но този на ул. "Иван Асен II" 91. Имам ваучер за 50% намаление на ЦЯЛАТА сметка. По Коледа не ставали чудеса, а? Но до утре трябва да зная горе-долу колко народ ще сме. За след това ще трябва резервация за някой пиано бар, може и този в Изток, ако все още имат места. Ако не - където има.
Галерия на ресторанта: http://sofia.zavedenia.com/1289/photos/
Меню: http://sofia.zavedenia.com/1289/menu/
Галерия на ресторанта: http://sofia.zavedenia.com/1289/photos/
Меню: http://sofia.zavedenia.com/1289/menu/
- milletti
- Потребител
Миленче, не се съмнявам във вашите възможности!
Избрали сте подходящ момент - семейните събирания са на Бъдни вечер и Коледната вечер, така че - бравос на организаторите!
А и времето прекарано с вас е незабравимо!
Така че,
Пишете ме в "сметката".
Избрали сте подходящ момент - семейните събирания са на Бъдни вечер и Коледната вечер, така че - бравос на организаторите!
А и времето прекарано с вас е незабравимо!
Така че,
Пишете ме в "сметката".
-
Melly - Старши потребител
Ако има още желаещи да присъстват, освен тези, които вече ги знам...сега е моментът да заявят и потвърдят присъствие. Може и на лични.
- milletti
- Потребител
Както винаги на ниво Нашето after коледно парти мина, като по ноти. Специални благодарности на всички колеги и приятели за чудесната компания. Искрено ме зарадва и присъствието на лица, които не бях виждала поне от година.
Весели празници на всички.
Весели празници на всички.
- milletti
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|