... и нейните наследства от Зографски!?
Дали момичето наследи или я наследиха през годините?
Тема за размисъл.
Бихте ли защитили прототипа на българина?
Сори,ама това е българина вашия клиент,продава каквото може,използва добрия закон,използва и вашия закон,човек в умопромачението от вашите закони.
Пример,личност покварена и уязвима от днешната действителност.
Г-да адвокати ,бихте ли защитили това невинно страдание на природата,дори и да предположите че това може да случи и на вашите деца или близки?Ще имате ли сили,при тези следователи,които са забравили преписките си за дилъри,митници и камиони на дрога през митниците
Съвсем скромна тема,в допир на доблестния полицай и лайняра следовател,който във вашите очи прави полицайската политика кенефа на Бг.
Темата ми е в защита на печените полицаи,които страдат от чичовските селяци напълнили софийската полицейщина със селяндури на чичовото и татовото,а софийските млади истински момчета стоят без работа
- Дата и час: 16 Дек 2024, 14:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
А какво стана с Роси Новева ...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: А какво стана с Роси Новева ...
Предцених сам,че няма по -достойно от това да поискаш сам бан.
Моля администратора да закрие никнейма ми,аватара и името с което съм докоснал този форум.
Извинете за безпокойството,всички герои са измислени.
Живи и здрави,с много уважение,namakak.
Моля администратора да закрие никнейма ми,аватара и името с което съм докоснал този форум.
-
namakak - Потребител
Аз в тази тема виждам 4 различни посоки.... последно за какво е тя?
Отделно двете мнения на namakak през 26 часа без никакво мнение помежду им си.... противоречат ли да кажа, пич, да нямаш проблеми някакви, ако можа с нещо да съм полезен, питам сериозно?
Отделно двете мнения на namakak през 26 часа без никакво мнение помежду им си.... противоречат ли да кажа, пич, да нямаш проблеми някакви, ако можа с нещо да съм полезен, питам сериозно?
- nikiboy
- Потребител
Аз доколкото знам от сп.Правен свят (не помня кой брой от 2009 г.), НАП си искаха над 1 млн от хотела на Зографски и чрез съдебен изпълнител са събрани тези пари, като наследниците са платили при първа покана дет се вика.
Ама май Росито Новева не е между наследниците.
Ама май Росито Новева не е между наследниците.
- p_dyan
- Потребител
ykovachev написа: За тая работа не е нужен бан...
а ти трябва и консултация с психиатър ... И за да те освидетелства точно , накарай го да прочете поне тази ти тема
- krasiitodorov
- Нов потребител
гадни стеееее !
то от ника става ясно...няма как...ще има противоречия...със себе си !!!
то от ника става ясно...няма как...ще има противоречия...със себе си !!!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
namakak написа:Предцених сам,че няма по -достойно от това да поискаш сам бан.
Само едно ще те замоля, namakak,
Ако ли се завърнеш отново, да се надяваме, че ще си поумнял. Дано!
-
Melly - Старши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|