Защо станахте, адвокати, съдии, дознатели, следователи, прокурори, съдебни заседатели???
Малко да разсеем обстановката.
- Дата и час: 15 Дек 2024, 23:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ех това любопитство
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Ех това любопитство
Последна промяна sisi19 на 05 Фев 2010, 21:28, променена общо 1 път
- sisi19
- Потребител
Re: Ех това любопитство
12 годишен реших да уча право, защото ми реституираха детската и хола! И апартамента от 95 стана 65 квадрата . Тогава реших, че трябва да има справедливост и някой да я защитава, защото нашите адвокати по онова време нищо не направиха( а можеха!). В момента въпросното помещение от около 30 кв.м. е празно и така вече 16 год., защото нямат вътрешно стълбище, и не им се разрешава да прокарат такова. Та другата страна спечели нещо, което не може да ползва(едно помещение без вход на четвъртия етаж, същото е и на третия), а ние загубихме 1/3 от апартамента . Искахме да си купим от реститутите въпросните 30 квадрата, но няма как да го обособят за да ни го продадат .
Тази история ме подтикна към правото .
Тази история ме подтикна към правото .
- nksuccess
- Потребител
sisi19 написа:Защо станахте, адвокати, съдии, дознатели, следователи, прокурори, съдебни заседатели???
Аз не съм нито едно от тези неща, така че няма да кажа
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
sisi19 написа:Защо станахте, адвокати, съдии, дознатели, следователи, прокурори, съдебни заседатели???
Я по-добре си кажи защо те влече теб, Сиси19, правото?
-
Melly - Старши потребител
Аз също не съм ни едно от изброените ...но ще кажа, като студент по Счетоводство и контрол, се наложи да се преборим с високата академична стена на Acquis communautaire, а курса се водеше от проф. Еньо Савов... причината да уча право в последствие е именно обаянието на проф. Савов докато водеше лекциите по право на ЕС, в което имаше доста емоционален заряд, който още ме държи... леко сладникаво стана, ама съм искрен!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
Melly написа:sisi19 написа:Защо станахте, адвокати, съдии, дознатели, следователи, прокурори, съдебни заседатели???
Я по-добре си кажи защо те влече теб, Сиси19, правото?
Мели, какво да кажа. Както вече казах аз съм Скорпион. Та лично аз доста си отговарям на зодията. Просто ме влече таза наука както и другото ми хоби "Психологията". От край време мечтата ми е била да завърша "право", ама пусто все не става.
- sisi19
- Потребител
Бях четвърти клас, когато казах на баща ми, че ще стана адвокат. Той естествено се засмя и подмина тоав мое изявление като поредната ми детска прищявка. Но аз продължих да го повтарям още доста години и вече всички мислеха, че ще уча право. Но когато завърших аз записах публична администрация, просто това ме влечеше.ъв втори курс най-изненадващо се прибрах вкъщи и съобщих на нашите, че вече съм студентка по право. Баща ми каза само, че било крайно време . И ето ме сега изпълнила едно детско желание,на което никой не обърна внимание.
- liubka
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|