Здравейте!
преди 2 месеца подписах договор като сътрудник с уж немско-руска куриерса фирма,вси4ко стана по интернет подписването на договора и комуникацията между нас.накараха ме да им изспратя моя банкова сметка,на която трябваш да полу4авам пари4ни превои и саответно да изспращам по уестар юнион кадето те ми кажат,в моя слу4ей в украйна.полу4их парвия превод изтеглих парите изспратих ги в украйна и на следващия де н ми се обадиха от банката и ми казаха да варна парите защото се касаело за измама,а то каква измама,фирмата с която имам договор се оказват хора които са влезнали в банковата сметка на немски гражданин и са наредили превод до моята сметка.и сегга те из4езват,а от банката тарсят парите от мен,моля за савет как да постапя,знам 4е положението ми е за адвокат,но ако може да ме посаветвате за адвокат специалист в тази област.
благодаря.
- Дата и час: 10 Яну 2025, 17:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
измама с парични средства
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
Re: измама с пари4ни средства
Това е стара схема за замитане на следи при подобни престъпления, чудя се как сте се хванали на тази въдица, още повече, че точно вие оставате на топа на устата.
Ще трябва да се доказва добросъвестноста ви в изпълнение на една търговска сделка, сключена дистанционно.
Реалната опасност да възстановите сумата не е най страшното, което ви грози.
Ще трябва да се доказва добросъвестноста ви в изпълнение на една търговска сделка, сключена дистанционно.
Реалната опасност да възстановите сумата не е най страшното, което ви грози.
- dimist
- Потребител
зна4и 100 процента аз трябва да варна сумата?
а каква друга опастност ме грузи>
най интересното 4е сега пак сам се сварзал с тея хора но под друго име какво мога да направя , и сащото нещо запо4ва отна4ало,това няма ли да помогне на полицията при залавянето им.
а каква друга опастност ме грузи>
най интересното 4е сега пак сам се сварзал с тея хора но под друго име какво мога да направя , и сащото нещо запо4ва отна4ало,това няма ли да помогне на полицията при залавянето им.
- dima83
- Нов потребител
Преди всичко - без самодейност. Използвайте новите контакти за да убедите прокуратурата и полицията, че сте им съучастник, но за това трябва да имате писмен сигнал заведен в съответното деловодство, не разчитайте на устни уговорки с полицаите.
- dimist
- Потребител
а каде трябва да отида да подам тези писменни показания,аз в момента сам в банско но имам доверие само на софийските слуйби ,ако може да ме напатите каде да отида в софия.
благодаря ви!
благодаря ви!
- dima83
- Нов потребител
ваобще с адвокат ли трябва да отида в полицията или може и сам
- dima83
- Нов потребител
Re: измама с парични средства
dima, dima, как така стана, защо никой не иска с мен да подпише такъв договор бе, човече?!? Имаш ли обяснение? Не за мен, а за себе си? Нещо ми се губи, ама да кажем, че всичко си споделил с нас. Виж според мен една грешка не се поправя с друга, така че бегом в МВР-то. Иначе не е измама, а пране на пари.
- zheleff
- Младши потребител
aз и така смятам да направя,но незнам трябва ли да има адвокат с мен?
и в кое районно в софия да отида,ако може да ме насо4ите
Благодаря
и в кое районно в софия да отида,ако може да ме насо4ите
Благодаря
- dima83
- Нов потребител
Главна дирекция "Борба с организираната престъпност"
- zheleff
- Младши потребител
а можете ли да ми препоръ4ате някой адвокат,който е специалист в тая област?
- dima83
- Нов потребител
4е в понеделник спешно трябва да отида в ГДБОП,А сам мисля 4е няма да е уда4но
- dima83
- Нов потребител
Съвършено правилно.Изобщо няма да е удачно сам да ходите,особено ако нещо сте подозирали,ако няма нещо повече естествено.
Иначе си е измама,та пушек се вдига.Прането е другото престъпление,в което "бушонът" е питащият.
Иначе си е измама,та пушек се вдига.Прането е другото престъпление,в което "бушонът" е питащият.
- svettoslav
- Активен потребител
нещо с тия бошони не ми стана ясно какво имате в превид.аз сега тарся адвокат ама не още не сам стигнал до никаде а времето те4е,и утре ще ми званят от банката незнам какво да им отговоря
- dima83
- Нов потребител
За съжаление не мога да Ви помогна.Далечко съм сега от София.Това с "бушона" е дълга история.Не е нито нещо обидно,нито престъпно.Напротив.Молете се да сте само "бушон" или ако не сте ,да Ви приемат за тъкъв,щото иначе-лошо.
Времето тече наистина.
dima83 написа:аз сега тарся адвокат ама не още не сам стигнал до никаде а времето те4е,
Времето тече наистина.
Последна промяна svettoslav на 08 Фев 2010, 17:28, променена общо 1 път
- svettoslav
- Активен потребител
няма проблем в това 4е сте от софия,аз в момента работя в банско,така или ина4е трябва да ходя в ГДБОП,а и искам адвоката ми да е от софия,щЕ ви бъда благодарен ако ми изпратите телефона си на azdimitrov@mail.bg да ви се обадя,да ми помогните.
Благодаря.
Благодаря.
- dima83
- Нов потребител
Точно за това рядко трия/променям мнения.Получават се едни безсмислици после.. Няма значение,важен е крайния резултат.
- svettoslav
- Активен потребител
16 мнения
• Страница 1 от 1
|
|