- Дата и час: 10 Яну 2025, 18:05 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
работа в мвр
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
работа в мвр
Здравейте.Преди 3 години ме извикаха на разпит в полицията с един приятел,защото бяхме откраднали няколко кофражни платна.Аз признах всичко и всичко завърши само при дознател.Възстанових щетите на ищеца,а човекът каза,че няма претенции към нас.Не сам давал отпечатъци,не съм ходил на дело(то беше прекратено още тогава).Имах само акт от шефа на районното за 100лв.,които платих.Въпроса ми е може ли това да ми попречи,тъй като кандидатствам за работа в мвр(вече съм по средата на конкурса).
Последна промяна stanev_24 на 20 Фев 2010, 01:30, променена общо 4 пъти
- stanev_24
- Нов потребител
Re: работа в мвр
Според мен няма проблем/де юре/. На закл. интервю може да те питат - ако имаш възможност ще изнесеш ли служебната астра на части или нещо подобно. Но всичко е много субективно/де факто/. Важно според мен е да си наясно със себе си и да си подготвен за неудобни въпроси - ако се стигне дотам разбира се.
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
Но те могат ли да знаят за това нещо и да ме попитат в прав текст за него.
- stanev_24
- Нов потребител
. Знаят. За това не го крий/ опитвай да скриеш.
- voltron
- Потребител
как така 'опитваи да скриеш' ?
- stanev_24
- Нов потребител
Еми не знам ве човек. По - добре да имаш готови отговори за това го написах.
Успех!
Успех!
- voltron
- Потребител
Благодаря ти за отговорите,но според теб ще ме прецакат ли заради това ми деяние или имам шанс,защото интервюто ми е вдругиден.
Последна промяна stanev_24 на 19 Фев 2010, 23:32, променена общо 2 пъти
- stanev_24
- Нов потребител
Естествено е за всичко да те питат.
По отговорът ти ще разберат дали ставаш за полицай
А тук вече незнам,но със сигурност вече ти нищят и конците по комуфлажа Абе детска му работа...Като си представиш търговеца шев е тръгнал от началото като продавач,за да знае как ше го краде персонала,то същото и ти,нали требе да усетиш тръпката,щото си е екшън това да рискуваш животеца си..
По отговорът ти ще разберат дали ставаш за полицай
А тук вече незнам,но със сигурност вече ти нищят и конците по комуфлажа Абе детска му работа...Като си представиш търговеца шев е тръгнал от началото като продавач,за да знае как ше го краде персонала,то същото и ти,нали требе да усетиш тръпката,щото си е екшън това да рискуваш животеца си..
-
namakak - Потребител
Ми виж сега, аз не съм най - компетентния, ама трябва да си готов на всичко и от теб зависи. Хвани някой който е минавал през интервюто и тренирайте. Знам за случаи в които е ставало и такива в които не е.
Успех и ако спреш фиат брава с варненска рег. не се дръж лошо .
Успех и ако спреш фиат брава с варненска рег. не се дръж лошо .
- voltron
- Потребител
Аз се боря да ставам пожарникар,а не полицай
- stanev_24
- Нов потребител
Ахахаха,там требе да си малко лудичък.Да ти е все студено и да не се пуашиш от бабички,горящи и викащи за помощ.Значи че трябва да си ного смел с гибс Застраховка живот.Трябва ти атлетичност.Жена с четри деца ,която няма да те изостави с обгоряло и обедобразено лице.
Бе ти да не мислиш ,че златото се краде докато се претопява бе
Бе ти да не мислиш ,че златото се краде докато се претопява бе
-
namakak - Потребител
Сключи си застраховката живот, преди да те назначат .
- nksuccess
- Потребител
интервюто ми е вдругиден.
Шефе "вдругиден" е неделя. Нещо не е така. Понеделник е по в други ден хахаха. Не отговаряй, че ми гасят тока в лудницата и няма да мога да отговоря .
- voltron
- Потребител
Здравейте,
Друже, първо ти предстои да минеш тест за грамотност (наричам го по-простичко)
А там ще трябва да се справиш и с това: куфражни, Въстанових, вече сам по средата...
След това; МВР - болница, Физическият тест и накрая... брадвата... ИП-МВР.
Всъщност щом си по-средата добре е. Но, относно случката преди 3-те години ако кадровикът ти не те е светнал, е трябвало да си пуснеш една молба (заявление) до нач. на РУ-МВР по местоживеене, да бъдеш снет от регистрация във връзка с кандидатсване за работа в МВР.
Иначе да, всичко ще знаят особено в ИП -МВР. Вервай ми
ПП. отчитайки правописните ти грешки не претендирам аз самия да съм изряден в това отношение, особено пунктуационно. Но ти ги отчетох защото грешки от този сорт също оказват влияние при подбора на кандидати, независимо, че си минал първия етап.
Желая ти УСПЕХ.
А там ще трябва да се справиш и с това: куфражни, Въстанових, вече сам по средата...
Всъщност щом си по-средата добре е. Но, относно случката преди 3-те години ако кадровикът ти не те е светнал, е трябвало да си пуснеш една молба (заявление) до нач. на РУ-МВР по местоживеене, да бъдеш снет от регистрация във връзка с кандидатсване за работа в МВР.
ПП. отчитайки правописните ти грешки не претендирам аз самия да съм изряден в това отношение, особено пунктуационно. Но ти ги отчетох защото грешки от този сорт също оказват влияние при подбора на кандидати, независимо, че си минал първия етап.
Желая ти УСПЕХ.
- nikodim77
- Активен потребител
е трябвало да си пуснеш една молба (заявление) до нач. на РУ-МВР по местоживеене, да бъдеш снет от регистрация във връзка с кандидатсване за работа в МВР.
И тогава изчезва в небитието. Не мога нещо да разбера значението на такава молбичка. Викаш тогава няма да знаят за платната. Айде, че гасят тока.
- voltron
- Потребител
Привет отново,
Не Волтрон, изобщо и през ум не ми е минавало, че с тази молба се заличава "инфото" за лицето. Както написах „всичко ще знаят” Просто такава беше практиката (сега не знам дали е така). Кандидатите за работа, които са имали регистрация за провинения, които не са довели до по-големи последствия, да пускат такива молби. А в някои РУ-та кадровиците караха кандидатите сами да си търсят „кварталните” и да им се молят за характеристики. Да не говоря за това, че имаше и един кадровик от популярно (медиино) РУ, който пращаше кандидатите първо на физическия а след това на медицинския...
От мен лека нощ!
Не Волтрон, изобщо и през ум не ми е минавало, че с тази молба се заличава "инфото" за лицето. Както написах „всичко ще знаят” Просто такава беше практиката (сега не знам дали е така). Кандидатите за работа, които са имали регистрация за провинения, които не са довели до по-големи последствия, да пускат такива молби. А в някои РУ-та кадровиците караха кандидатите сами да си търсят „кварталните” и да им се молят за характеристики. Да не говоря за това, че имаше и един кадровик от популярно (медиино) РУ, който пращаше кандидатите първо на физическия а след това на медицинския...
От мен лека нощ!
- nikodim77
- Активен потребител
nikodim77 написа:Здравейте,
Желая ти УСПЕХ.
Е как? Нещо се объркахме? Аз си мислех, че броят правописни/правоговорни и всякакви подобни грешки е правопопорционален на шанса да те приемат в системата на МВР.
Има един наскоро-избран шеф на ОД-МВР, който във всяко изречение казва по 2 пъти "нали". При разговор от 5мин средно го казва това "нали" по 20ина пъти (броил съм).
Ще си мине човека изпита. То как беше заданието - да напъхаш тръба от 5 цола в тръба от 3 цола? И двата случая го е взел:
а) прекалено тъп (да се усети, че не става)
б) прекалено силен
P.S. Разбира се, всяко правило си има своите изключения. Системата на МВР - също, но там изключенията са толкова малко, че... както и да е.
-
teogeo - Активен потребител
Е какво стана на края. Пожарникари ли сме вече .
- voltron
- Потребител
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|