начало

14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища 14 нови съдии встъпиха в три апелативни съдилища

Апел - моля , за мнения и помощ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Апел - моля , за мнения и помощ

Мнениеот Гост. » 27 Фев 2010, 19:55

Аз не приказвам глупости, драга Поли-Джи! И отходен не съм аз - еди кой си Българин! Отходна е държавата, чиято гражданка си и ти!

Съществителното "глупости" не съм споменала, но ако ти приемаш думите си за такива- не ми вменявай вина, българино. :wink:

Майкя му тегли заем за да му плати здр осигуровки, за да може да го поеме НЗОК.

Примерът е показателен. До когато можем ще влачим от държавата ( тя да е бездънна яма, че да ви стигне) и едва, когато сме в нужда - плащаме минимума, за да ползваме максимум благини.
Когато си промените мисленето, може и да се промени живота. Тук и за вас.

От правна страна са ви далечни нещицата във връзка с плащането на ръка, но дерзайте. Все на някого ще му писне и ще установите, какво има на другия край на тоягата.
Бъдете здрав до тогава.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот korry » 27 Фев 2010, 19:58

След като подадох сигнала, го описах и във форумите на болните от хепатит и Националната Пациентска Организация.

Ама това стана онзи ден - чакай малко, де, Сиси.
Комисията по антикорупция не е някаква тайна организация!
Всичките ми отношения с нея са публични и ще ви ги разкажа.
Търпение! Държавата работи по сигнала ми.
Ще пусна нова тема или ще пиша в тази и всичко ще разберете, но засега новини няма. Има някакъв срок за отговор, но той е записан еди къде си, където сега много ме мързи да се ровя и да търся (но ще го намеря :D , много ме бива в тези работи :wink: )
korry
Потребител

Мнениеот sisi19 » 27 Фев 2010, 20:05

korry написа:След като подадох сигнала, го описах и във форумите на болните от хепатит и Националната Пациентска Организация.

Ще пусна нова тема или ще пиша в тази и всичко ще разберете, но засега новини няма. Има някакъв срок за отговор, но той е записан еди къде си, където сега много ме мързи да се ровя и да търся (но ще го намеря :D , много ме бива в тези работи :wink: )

Успех, успех в това. Но незавравяйте, че пак стигате до съдебната система, за която иде реч и в темата. :wink:
sisi19
Потребител

Мнениеот korry » 27 Фев 2010, 20:08

poli_g написа:
Аз не приказвам глупости, драга Поли-Джи! И отходен не съм аз - еди кой си Българин! Отходна е държавата, чиято гражданка си и ти!

Съществителното "глупости" не съм споменала, но ако ти приемаш думите си за такива- не ми вменявай вина, българино. :wink:

Майкя му тегли заем за да му плати здр осигуровки, за да може да го поеме НЗОК.

Примерът е показателен. До когато можем ще влачим от държавата ( тя да е бездънна яма, че да ви стигне) и едва, когато сме в нужда - плащаме минимума, за да ползваме максимум благини.
Когато си промените мисленето, може и да се промени живота. Тук и за вас.

От правна страна са ви далечни нещицата във връзка с плащането на ръка, но дерзайте. Все на някого ще му писне и ще установите, какво има на другия край на тоягата.
Бъдете здрав до тогава.

Ооо, Поли, колко си права че това е 1 показателен пример за човек, който си работеше без осигуровки (ако не му харесва да си търси работа другаде....при някой дето ще му ги плаща осигуровките) и естествено че ще си ги плати когато е в болки, въпреки че някой друг вече трябва да ги е внесъл...
...и много ясно че ще ги плати точно когато е в болки...
и така Поли...
Искрено ме забавляваш....
П.С. Защо по дяволите си мислите, че простите хорица са някакви зли, хитри, подли същества, които нарочно мързелстват за да вземат помощи :shock:
Цялата държава се крепи на презумпцията за "мързеливия" гражданин. Драйфа ми се вече, и преставам да пиша за днес. То бива, бива, ама Поли Джи най-работната съвестна юристка, която напълно заслужено взема 2 бона за 2 странички писан текст и 3 телефонни разговора. Оле. Пък простия народ копае бостани и "крие" доходи. Ай сиктир! Писна ми.
korry
Потребител

Мнениеот korry » 27 Фев 2010, 20:09

sisi19 написа:
korry написа:След като подадох сигнала, го описах и във форумите на болните от хепатит и Националната Пациентска Организация.

Успех, успех в това. Но незавравяйте, че пак стигате до съдебната система, за която иде реч и в темата. :wink:

Не ми пука за никакъв съд! Аз Масларова не ща да я гледам в пандиза!
АЗ си искам 11 милиончета обратно в държавицата ми! Масларова хич не ми дреме къде е, къде ще е, и къде е била!
Искам парите!

И тия моите мили "лекари" - да не мислите че копнея да ги видя натръшкани в коридора на клиниката от ГДБОП хахаха
хич не ми пука
просто искам това безобразие да спре, па те така или иначе са си специалисти - нека си бачкат и да помагат на хората.
korry
Потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии