начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Има ли право дознателя ?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Има ли право дознателя ?

Мнениеот sisi19 » 07 Мар 2010, 21:59

dimist написа:Сиси, като си чела толкова много, що щеш във форума с нас простосмъртните, дето постоянно четем, и постоянно осъзнаваме колко малко знаем?

Ами защото правя същото като вас - "дето постоянно четем, и постоянно осъзнаваме колко малко знаем?[/quote]"
Човек не се ражда научен, той се учи с всеки изминал ден, чрез което усъваршенства знанията и уменията си.
Спора, дискусията и противоречията не означават незнание - те са стремеж към познанието.
Лично- не приемам нещата в конфронтация, личните мнения също, независимо от кого е изказано. Единствно вадя позитивите, като разграничавам същноста от излишното.
Последна промяна sisi19 на 07 Мар 2010, 22:05, променена общо 1 път
sisi19
Потребител

Мнениеот sunshine_75 » 07 Мар 2010, 22:05

УсъвАршенствайте се... продължавайте. Прочетте и урока за частите на изречението: подлог...
Последна промяна sunshine_75 на 07 Мар 2010, 22:52, променена общо 1 път
sunshine_75
Потребител

Мнениеот sisi19 » 07 Мар 2010, 22:14

sunshine_75 написа:УсъвАршенствайте се... продължавайте. Прочетте и урока за частите на иречението: подлог, сказуемо, второстепени части (обстоятелство, допълнение..)..

Благодаря Ви за насоката.
Ама Вие май не ме мразите, ами доста ме обичате. В противен случай бихте отминали с неприязън постовете ми.Явно съм привлякла вниманието Ви, което означава че съм ви станала "интересна".
Да не вземете и на среща да ме поканите? Заета съм - казвам от сега. Да не стане объркване де..... :wink:
п.п - Прочетте, ама вие май трябва да се включите с мен. Е, няма лошо. Ще направим партия на цената на уроците. :D :D
Последна промяна sisi19 на 07 Мар 2010, 22:30, променена общо 1 път
sisi19
Потребител

Мнениеот sunshine_75 » 07 Мар 2010, 22:29

Мила Sisi19!
Уверявам Ви, че наистина има объркване: аз съм хетеросексуална и ангажирана - наистина не знам откъде направихте извода за половата ми принадлежност... Дразни ме неграмотността Ви. Опитвам се от известно време да Ви помогна да се осъзнаете, да спрете да се излагате и да се погрижите за себе си. Никой няма да го направи вместо Вас. Отделеното ми време и енергия приемете в дар днес, за да не страдате утре. Работете върху себе си. Недопустимо е да правите по две правописни грешки на дума във форум на юристи и да очаквате някой да Ви вземе насериозно.
Наистина не Ви мразя: Вие сте едно младо, крехко, самовлюбено и самонадеяно създание, което няма как да бъде мразено. Мога да спра да Ви чета, да ви игнорирам, или да Ви помогна по единствения ми възможен начин: като Ви посочвам грешките и не Ви гледам сеира....
sunshine_75
Потребител

Мнениеот Гост. » 07 Мар 2010, 22:48

:roll: :lol: М`да... станала интересна тема.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот sisi19 » 07 Мар 2010, 22:57

poli_g написа::roll: :lol: М`да... станала интересна тема.

Аха, достойна за бг-мамма.
Ама хейде утре , че стана късно. :D :D
sisi19
Потребител

Мнениеот Гост. » 07 Мар 2010, 23:28

Е, аз утре ще пътувам, отново и много, пък и ме чакат дела, та да отговоря сега.
Колегите, без значение кой с каква професия е ( има и магистрати сред тях), наистина са ти дали верен отговор.
Не подлежи на обжалване, не е порок.... да не повтарям.
Няма спор, че на различни места в страната ще се срещне формулировката- " заключително постановление/ мнение...", но това не опорочава обективираното в него.

По отношение забележката на sunshine_75, дано ми простиш, има истина.
Аз вярвам, че е добронамерена. :)

И от мен- весел празник, утре, дами! :)

п.п. Нямам идея, какво става в този форум и защо така често го цитираш, но ако можеш да отсееш същината от този, тук, наистина ще се защитаваш по-добре.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот sisi19 » 12 Мар 2010, 22:11

sunshine_75 Моля за доказателства по отношение Вашите колеги тук и визирания от Вас вкус дължащ се на интерпретацията на закона.
sisi19
Потребител

Мнениеот sansan » 16 Мар 2010, 09:38

Мислех, че ще намеря нещо интересно в тази тема, пък то ...смех, смех, смех - комиците се преместили от БТВ 8) .
п.п. мааааалко се поизложихте , дами(sunshine_75 и сиси19), ама поне ми развеселихте утрото :D
п.п.п. и не говоря за професионалните Ви качества, нали се сещате 8)
Не страдам от психично разстройство-наслаждавам му се:)
sansan
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право