начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

КРАДЕНА КОЛА!!!

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

КРАДЕНА КОЛА!!!

Мнениеот rosi_gb » 20 Авг 2008, 14:09

От полицията днес ми "взеха" колата.
Колата си закупих от автокъща в София през Април 2008 г. със съответните документи за нея /документи за произход, фактура и т.н./, като автокъщата я е внесла от Италия преди това /същия месец/.
Оказа се според думите на полицаите, че колата е била открадната в Италия през 2006 г. и обявена за издирване чрез Интерпол.

Мога ли да си възстановя колата и по какъв начин?
Има ли вероятност да не мога да си я върна?

Моля ако има компетентен по този въпрос да ми отговори!
Благодаря Ви!
rosi_gb
Младши потребител

Мнениеот rts » 20 Авг 2008, 16:13

Ако колата наистина се окаже крадена, то нека от полицията Ви издадат официален документ, че Ви я отнемат на това основане. След това можете да осъдите автокъщата ... /тук ще Ви трябва адвокат/
rts
Активен потребител

Re: КРАДЕНА КОЛА!!!

Мнениеот bez_ime » 23 Мар 2010, 23:18

Интересно ми е какво се случи накрая.Върнаха ли ти колата?И аз имам същия проблем в момента....
bez_ime
Нов потребител

Re: КРАДЕНА КОЛА!!!

Мнениеот svettoslav » 23 Мар 2010, 23:27

Надали :)
svettoslav
Активен потребител

Назад към Наказателно право