- Дата и час: 10 Яну 2025, 21:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
За Изчистване на досие??МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
18 мнения
• Страница 1 от 1
За Изчистване на досие??МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!
Здравеите!Бях осъден условна присъда 3(изпитателн) на 3(условна).Първите 3 години минаха извадих си свидетлство за садимост и вече пише НЕ ОСЪЖДАН(това ми е първа и еднинствена присъда),не съм ходил при адвокат!Въпросът ми е слядния:Адвокат може ли да направи повече от това,смисъл за абсулютна изчистване на досието ако може в какво се състои този процес и колко горе доло протича!Питам защото ми казаха,че има такова законо право!Казами го човек който е бил съден за много неща и сега работи в ПОЛИЦИЯТА БЕЗ НИКАКВИ ДАВАНИЦИ ПАРИ ПОД МАСАТА САВСЕМ ЛЕГАЛНО!!АЗ бях осъден за грабеж!Моля помогнете!!
Последна промяна georgy-d1 на 26 Мар 2010, 16:28, променена общо 5 пъти
- georgy-d1
- Нов потребител
Re: За Изчистване на досие??МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!
Първо си поправете правописа, моля Ви!
- liubka
- Младши потребител
Според мен няма проблеми - щом свидетелството е чисто, оттук нататък няма проблеми.
Ако трябва да правите чейнч-бюро примерно - тогава проверяват стари присъди и гледат.
Но реабилитацията е затова реабилитация, защото заличава напълно факта - именно факта на осъждане.
Не мога да повярвам, но това е старата практика от едно време.
На някои им издаваха Свидетелство за съдимост - "Неосъждан - реабилитиран".
Ченгета, ченгели и куки.
Ако трябва да правите чейнч-бюро примерно - тогава проверяват стари присъди и гледат.
Но реабилитацията е затова реабилитация, защото заличава напълно факта - именно факта на осъждане.
Не мога да повярвам, но това е старата практика от едно време.
На някои им издаваха Свидетелство за съдимост - "Неосъждан - реабилитиран".
Ченгета, ченгели и куки.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Човече, само за правописа бих ти дал 5г. при първоначален строг режим!
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
Прощавайте за ГРЕШКИТЕ но след 5та поредна нощна е така,които е работул през ноща знае...
Питах ви, защото ще кандидатствам за една ПОЛИЦЕЙСКА работа дали изобщо има смисъл...
Питах ви, защото ще кандидатствам за една ПОЛИЦЕЙСКА работа дали изобщо има смисъл...
- georgy-d1
- Нов потребител
Наредба № Із-1009 от 4 юли 2006 г. за условията и реда за постъпване на държавна служба в министерството на вътрешните работи гласи по глава 1 ЧЛ.3,(4)Ми обяснява за това което питах за работата в МВР!
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА ФОРУМА ТУК ИМА ДОСТА ПОЛЕЗНИ НЕЩА!
А НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ НАПИШЕ КАКВИ СА СТЪПКИТЕ ЗА ПУСКАНЕ НА МОЛБАТА В КВАРТАЛНОТО РПУ ЗА ДОИЗЧИСТВАНЕ НА ДОСИЕТО МИ?
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА ФОРУМА ТУК ИМА ДОСТА ПОЛЕЗНИ НЕЩА!
А НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ НАПИШЕ КАКВИ СА СТЪПКИТЕ ЗА ПУСКАНЕ НА МОЛБАТА В КВАРТАЛНОТО РПУ ЗА ДОИЗЧИСТВАНЕ НА ДОСИЕТО МИ?
Последна промяна georgy-d1 на 27 Мар 2010, 00:32, променена общо 3 пъти
- georgy-d1
- Нов потребител
ВСЕКИ ПРАВИ ГРЕШКИ!!!!КАКВО ЩЕ РЕЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ?ПОЯСНИ! А ЩОМ НЕ ЗНАЕТЕ И НЕ ИСКАТЕ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ КАТО СЕ ВАРНА ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО ПРИ МАРКОВСКИ АЗ ЩЕ ВИ НАПИША, ЗА ДА ЗНАЕТЕ!МЕРСИ ЧЕ НЕ МИ ПОМОГНАХТЕ!!! Американски форум: питаш нещо и ти отговарят; Руски форум: питаш нещо и теб те питат; Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп !
- georgy-d1
- Нов потребител
НЯМА ТАКЪВ СЛУЧАЙ,НЯМА ТАКОВА ЛИЦЕ !
това е поредната провокативна тема без реален случай!
предлагам безплатна услуга за "изчистване" на досието на грабежлията, ако има истински човек зад тази тема...
ама няма да има...
Марковски днес го няма и не приема !
И утре няма да приема !
И в другиден също !
п.п.
докО3, радвам се да те прочета
това е поредната провокативна тема без реален случай!
предлагам безплатна услуга за "изчистване" на досието на грабежлията, ако има истински човек зад тази тема...
ама няма да има...
Марковски днес го няма и не приема !
И утре няма да приема !
И в другиден също !
п.п.
докО3, радвам се да те прочета
- usra_ovcova
- Потребител
doc03 МЕРСИ!А ЗА МАРКОВСКИ АЗ СЕ ЧУХ С НЕГО И ПРИЕМА АКО ИСКАШ НОМЕР ЩЕ ТИ ДАМ МЕРСИ НА ВСИЧКИ НО ВСЕ ПАК ОСТАВА ЗАГАДКА КАК ЧОВЕК С ПРИСЪДИ: ИЗНУДВАНЕ,РЕКЕТ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА НАРКОТИЦИ Е НА ВАН ПРОДЪЛЖАВА ДА НЯМА ДОСИЕ И ДА Е ПОСТАПИЛ ТАКА КАКТО АЗ ВИ ПИТАХ ЗА РЕДА НА ПРОЦЕДУРАТА
п.п.И професор Марковски каза че ще вземе делото и щего пусне Пак ще пиша
п.п.И професор Марковски каза че ще вземе делото и щего пусне Пак ще пиша
- georgy-d1
- Нов потребител
"Досието" ти вече е изчистено и няма какво повече да му се чисти, тъй като в твоя случай реабилитацията настътва по право, т.е. автоматично, без да е необходимо ти да предприемаш действия за постигането на тази цел.
Това обаче, не означава, че ще бъде възможно да те приемат на служба в МВР !!! Държавен служител от МВР, не може да бъде лице, което е осъждано за умишлено престъпление от общ характер, ДОРИ да е настъпила реабилитация. (чл. 179, ал.1, т.2 ЗМВР.)
Още повече, лице което е осъждано за ГРАБЕЖ !!!
А сега искаш да кандидатстваш за работа, като полицай ??? Ега ти безочието честно !!!
P.S.: Тази история, дето я разправяш за "твоя познат" или е измислена, или нещо си недочул, или някой трябва да отиде в затвора.
Това обаче, не означава, че ще бъде възможно да те приемат на служба в МВР !!! Държавен служител от МВР, не може да бъде лице, което е осъждано за умишлено престъпление от общ характер, ДОРИ да е настъпила реабилитация. (чл. 179, ал.1, т.2 ЗМВР.)
А сега искаш да кандидатстваш за работа, като полицай ??? Ега ти безочието честно !!!
P.S.: Тази история, дето я разправяш за "твоя познат" или е измислена, или нещо си недочул, или някой трябва да отиде в затвора.
- capt_dreyfus
- Младши потребител
Интересно ми е все пак какво ще е това дело.
Известно е, че има кверулантно ориентирани личности. Не знам дали си давате сметка какво правите, но все пак успех.
Известно е, че има кверулантно ориентирани личности. Не знам дали си давате сметка какво правите, но все пак успех.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Е това беше изчерпателен отговор МЕРСИ!А за МВР да има го това обяснено в саита им..А в затвора много хора трябва да отидат!!!!На моят познат му взеха и АВТОМОБИЛ на стоиност 30 бона и е реален случаи! Исках да кандидатствам за автомонтьор в МВР а не като шапкар Само не разбрах, защо безочие!ЗАКРИВАИТЕ ТЕМАТА!!!!!
ЕВАЛА НА ВСЕКИ КОИТО ЗАПАЗИ ПРИЛИЧНИЯ ТОН И БЕШЕ ТАКА ДОБЪР ДА МИ ОТГОВОРИ!
Kверулантно ориентирани личности!! Без ОБИДИ НЕ СТАВА
ЕВАЛА НА ВСЕКИ КОИТО ЗАПАЗИ ПРИЛИЧНИЯ ТОН И БЕШЕ ТАКА ДОБЪР ДА МИ ОТГОВОРИ!
Kверулантно ориентирани личности!! Без ОБИДИ НЕ СТАВА
capt_dreyfus написа:"Досието" ти вече е изчистено и няма какво повече да му се чисти, тъй като в твоя случай реабилитацията настътва по право, т.е. автоматично, без да е необходимо ти да предприемаш действия за постигането на тази цел.
Последна промяна georgy-d1 на 28 Мар 2010, 08:07, променена общо 1 път
- georgy-d1
- Нов потребител
Кверулантно ориентирани личности беше предназначено за друг, но не за Вас, питащий.
Обиждате се с право.
Аз считам, че хората са еднакви, независимо от различията.
Обиждате се с право.
Аз считам, че хората са еднакви, независимо от различията.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Абе приятел... като автомонтьор в МВР ако имаш 10 години стаж ще вземаш не повече от 400лв на месец.
С една дума, ако си опрял до такава заплата, ако работиш 5 поредни вечери нощна смяна.... не можеш си позволиш Марковски дори и кафе да го почерпиш
Всъщност, идеята ти е съвсем друга, идеята на темата де... но предвид отговорите на другите съфорумци и се опетла Жорко....
Кво да правим, някои не се хващаме
С една дума, ако си опрял до такава заплата, ако работиш 5 поредни вечери нощна смяна.... не можеш си позволиш Марковски дори и кафе да го почерпиш
Всъщност, идеята ти е съвсем друга, идеята на темата де... но предвид отговорите на другите съфорумци и се опетла Жорко....
Кво да правим, някои не се хващаме
- nikiboy
- Потребител
Последна промяна georgy-d1 на 28 Мар 2010, 08:09, променена общо 1 път
- georgy-d1
- Нов потребител
"АвтомонтИорите" в МВР, до колкото ги има в тил-а, са ЛРТП и не взимат повече от 400 лв. С 10 години стаж, може и да го докарат до 500, ама малко ме съмнява.
Както и да е, нямам намерение да споря със запознат индивид като теб. Пък и не виждам особен смисъл.
Много си странен нещо... първо питаш за
После се оказа, че "шапкарските" работи хич не те привличали и полицейската работа изведнъж стана "автомонтиорска"... Най-после се оказа, че и там имаш лични приятели, и те взимали по една шапка пари от автомонтиоство в МВР...
Е, като си казал тъй да е. Успех с монтиорстването.
Както и да е, нямам намерение да споря със запознат индивид като теб. Пък и не виждам особен смисъл.
Много си странен нещо... първо питаш за
... ще кандидатствам за една ПОЛИЦЕЙСКА работа
После се оказа, че "шапкарските" работи хич не те привличали и полицейската работа изведнъж стана "автомонтиорска"... Най-после се оказа, че и там имаш лични приятели, и те взимали по една шапка пари от автомонтиоство в МВР...
Е, като си казал тъй да е. Успех с монтиорстването.
- capt_dreyfus
- Младши потребител
capt_dreyfus написа:"Досието" ти вече е изчистено и няма какво повече да му се чисти, тъй като в твоя случай реабилитацията настътва по право, т.е. автоматично, без да е необходимо ти да предприемаш действия за постигането на тази цел. ....
От опит да ви кажа, че това нещо с реабилитацията по право( което е съвсем точно, не е съдебна) не става съвсем автоматично ( нищо, че така е разписана нормата). Еле в София.
Принципно се прави отметка в бюлетина за съдимост и всяко издадено свидетелство е чисто. Принципно. Но, ако нагазиш луковете нявга... справката отчита абсолютно всичко.
Това, само за пълнота.
За работа в МВР- нема да стане.
А да заличи миналото си в масивите на МВР.... мисията невъзможна.
- Гост.
- Старши потребител
Ама вие да не се вързахте на човека?
Едни измислени истории, вместо да пита едно към едно, ... пък и защо си е променил 5 пъти мнението вече?
Последна промяна georgy-d1 на 26 Мар 2010 03:28 pm, променена общо 5 пъти
Едни измислени истории, вместо да пита едно към едно, ... пък и защо си е променил 5 пъти мнението вече?
Последна промяна georgy-d1 на 26 Мар 2010 03:28 pm, променена общо 5 пъти
- nikiboy
- Потребител
18 мнения
• Страница 1 от 1
|
|