Ядосана бясна извън кожата си. Извинявам се за изразите. Ама да ти е правосъдието, да ти е следствието, да ти е прокуратурата и всички там подобни.За първи път излизам извън норми на поведение. А ма то глухия да беше да беше прочул до сега, и слепия да прогледне.
Е не искат да го вкарват това дело в съда, и не искат.А по всичко си личи че има резон. Ама тъй де. Всичко опитра до парите.
- Дата и час: 10 Яну 2025, 18:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Аман вече
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Аман вече
sisi19 написа:"Я надуй дядо кавала""(народна песен)...
Народна песен ли беше?Аз пък си мислех че някакво стихотворение.Кавал нямам в момента,но една гъдулка...Кво ш` кажеш,а? Яко парче!
- svettoslav
- Активен потребител
Сиси, Сиси, и аз си имам едно дело, дето вече е в съда, макар че не исках и по всичко личи, че имаше резон да не влиза, ама... Даже пари не ми поискаха, нито дадох. Как така на тебе, не знам
- fani_i
- Потребител
fani_i написа:Сиси, Сиси, и аз си имам едно дело, дето вече е в съда, макар че не исках и по всичко личи, че имаше резон да не влиза, ама... Даже пари не ми поискаха, нито дадох. Как така на тебе, не знам
Тъй де. Четири години се води срещу Неизвестен извършител - от друга страна неизвестният извършител го направил поради неизбежна отбрана което не съставлявало престъпление.
- sisi19
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|