Така се прави.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2909551
В нашата държава понякога става така,че за причиняване на смърт по непредпазливост,на подсъдимата майка,причинила това на детето си,ромче,умряло от недохранване,и беше наложено наказание "глоба",тъй като деянието мисля,беше през 2004г.(проведено беше съкратено с.сл.).
Иначе "страшно" обвинение.Умишлено убийство с незнамси какъв умисъл.Така и не го разбрах в залата.Никой не обясни.После обаче си дадох сметка,че при тези факти,може и да е налице умисъл.Но това е друга тема.
П.П. Единият съдия беше с особено мнение-за оправдателна.Да оставиш детето да умре от недохранване,бебе на 8 месеца,два-три пъти водено в болница,майката предупреждвана,че ще стане най-лошото ако не се храни това дете и въпреки това го оставя "на произвола.."Вярно,че всички са гладували,но това не променя нещата.
Къде е тая непредпазливост?
- Дата и час: 10 Яну 2025, 20:58 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Наказание
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Наказание
Знам аз че няма две мнения.В Гърция финансова криза голяма,ама "наказателна" няма.
- svettoslav
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|