Два пъти им нося молба за отпускане на помощ за започване на дело за отмяна на маса административни решения и двата пъти не ми ги вземат. Първата понеже не съм написал номерата на документите, които обжалвам. Втората, че не съм им занесъл ксеро-копия. Е как да им занеса като ченгетата и прокурори никога не дават копие, като на маса жалби не съм получавал отговор??? Отделно обжалвам и 1 закон понеже са некадърни да го прилагат и 1 понеже е в противоречие с ЕКПЧ. Рекетьори от православната ни църква осраха централен градски площад в Ловеч със строеж на църква, http://VladiLovech.Narod.ru/666/666.htm като продължават да рекетират държавен и общински бюджет. Пращах e-mal на ВАС, звъних им и на телефоните обаче се оказа, че психо-патките може да си бъдат спокойни. И с право. Нямат причина за безпокойство. Никой нищо не прави.
Подробности за последното ми посещение:
http://vbox7.com/play:4cbded6a
http://vladilovech.narod.ru/c/las2010_04_27.htm
http://vladilovech.narod.ru/c/las2010_05_31.htm
- Дата и час: 16 Дек 2024, 10:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
В Административен съд Ловеч са само психо-патки
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
16 мнения
• Страница 1 от 1
Re: В Административен съд Ловеч са само психо-патки
disident написа:Два пъти им нося молба за отпускане на помощ за започване на дело за отмяна на маса административни решения и двата пъти не ми ги вземат. Първата понеже не съм написал номерата на документите, които обжалвам. Втората, че не съм им занесъл ксеро-копия. Е как да им занеса като ченгетата и прокурори никога не дават копие, като на маса жалби не съм получавал отговор??? Отделно обжалвам и 1 закон понеже са некадърни да го прилагат и 1 понеже е в противоречие с ЕКПЧ. Рекетьори от православната ни църква осраха централен градски площад в Ловеч със строеж на църква, http://VladiLovech.Narod.ru/666/666.htm като продължават да рекетират държавен и общински бюджет. Пращах e-mal на ВАС, звъних им и на телефоните обаче се оказа, че психо-патките може да си бъдат спокойни. И с право. Нямат причина за безпокойство. Никой нищо не прави.
Подробности за последното ми посещение:
http://vbox7.com/play:4cbded6a
http://vladilovech.narod.ru/c/las2010_04_27.htm
http://vladilovech.narod.ru/c/las2010_05_31.htm
Вземи се гръмни...
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Е, защо?
Чакай да се посмеем още малко. Не бъди нелюбезен с гостите.
Чакай да се посмеем още малко. Не бъди нелюбезен с гостите.
- Гост.
- Старши потребител
Предлагам му да налапа дулото и да оттърве света от себе си!
Малко автобиография на индивида...
Писна ми от луди...
Изчезвай и не ни занимавай с дребните си житейски проблеми.
Писна ми от луди...
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
започнах да пиша освен песни и литературни произведения със заглавието жалба, а не заради описаните там събития.
Казах ти, Деки, че ще се посмеем( поне аз).
оИиихихи, разплаках се! И останалата част си я бива-има чувство за хумор и самоирония( дано да е целен резултат. Дали?..... Надали. ).
Сега сериозно- автора на темата да си затрие поста, така щото сте, като мишена на 2 крачки отстояние.
п.п. За първи път срещам "професионален безработен", ама на- предложили работа на човека. Отиде му кариерата.
п.п.п. Модераторът, ако заличава- не възразявам да заличи и моите постове.
- Гост.
- Старши потребител
http://disident.netfast.org/daskal/daskal.php
Приятел, това ми е много интересно, ама нямам ПАРТИЗАНСКО име и... значи не мога?
И аз имах Правец 8Д, ама тогава бях на 8 години , и звука от програмите на касетофона не ми повлияха , а монитора Юност нямаше грешка.
Аз до сега не съм чул, съд да не приеме жалба, освен ако липсват някакви данни с които жалбата не е жалба, тук има хора с по 60-70 дела, ей така за спорта, когото срещнат и съдят . Хората викат полиция, и ония веднага номерата на значките на полицаите и ето още две жалби....
Приятел, това ми е много интересно, ама нямам ПАРТИЗАНСКО име и... значи не мога?
И аз имах Правец 8Д, ама тогава бях на 8 години , и звука от програмите на касетофона не ми повлияха , а монитора Юност нямаше грешка.
Аз до сега не съм чул, съд да не приеме жалба, освен ако липсват някакви данни с които жалбата не е жалба, тук има хора с по 60-70 дела, ей така за спорта, когото срещнат и съдят . Хората викат полиция, и ония веднага номерата на значките на полицаите и ето още две жалби....
- nikiboy
- Потребител
DEKAH написа:Предлагам му да налапа дулото и да оттърве света от себе си!
Писна ми от луди...
Аз едно не разбрах, след този Правец 16 ползва ли господина нов компютър или още е с него? Щото по смисъла на автобиографията му, той още живее в 1991 година, последните 20 години какво е правил?
И имам еди въпрос към него - към кой порт вързахте модема в Правеца
- nikiboy
- Потребител
http://vladilovech.narod.ru/
Колеги,
Пази Боже да не се случва! Но имам една колега, вписана в нашата АК, която от семеен тормоз е със същите проблеми. Просто пред очите ми жената.....да кажем по-благо - се промени! Никой не знае кое и как отключва мозъка и изпраща човека в... "другото измерение"!
Колеги,
Пази Боже да не се случва! Но имам една колега, вписана в нашата АК, която от семеен тормоз е със същите проблеми. Просто пред очите ми жената.....да кажем по-благо - се промени! Никой не знае кое и как отключва мозъка и изпраща човека в... "другото измерение"!
Последна промяна jiji2 на 08 Юни 2010, 06:51, променена общо 1 път
- jiji2
- Потребител
DEKAH написа:Предлагам му да налапа дулото и да оттърве света от себе си!
Писна ми от луди...
Да знаеш от Административен съд само на мене не ми обръщат внимание. Всички останали веднага ги "облсужват". Ми останалите от съдебната система, държавни бюркрати, общиснки бюрократи, бре всичко което е на държавна заплата ...??? От Марс ли падаш или от някъде по-високо?
- disident
- Потребител
няма да се плашиш!
като те изгонят през вратата - влез през прозореца!
а като видиш идиотщината в системата - ами помисли си как да се възползваш от това. (ако наистина нямаш кинта и се затрудняваш с изхранването)
едно време си мислех че съм наивен идеалист - ами бях, ама се овълчих - сега си признавам че съм просто една захитряла маймунка дето се мъчи да прецака по-хитрите (водещи чувства - гняв и мъст).
аз също ще се помъча да изиграя една-две карти с професията "социално слаб"
много е полезно да не плащаш такси в съда.
въоръжената съпротива е много привлекателна идея, но само на пръв поглед.
отровителството е неприемливо от вътрешно морална гледна точка (засега)
партизански тактики, леки диверсийки, интриги + снимки на "хванати в изневяра" - вършат много повече работа.
Вършиш много полезна работа, идиотът не си ти - а хората от системата!
идиотите Мунчовци са много полезен, но за съжаление подценяван персонаж из България.
(поли-джи, аз да ти кажа че публикуваното тук не го превръща в мишена, а това е самозащита! публичността е голямо оръжие!)
П.С. Ако си любител на конспирациите и ако ти е интересно ще ти посоча един интересен паралел за разсъждаване:
между другото отвличанията на безнесменски чада не са патент на "нагли" и разните днешни герои.
Това нещо се е повторило точ-в-точ през периода 1920-1930
справка: Книгата "Буровъ", автор Михаилъ Бутиловъ, поредица "Парите на България"
В дните около двете национални катастрофи(финансирани от Бурови) на власт е правителство на Буров-син (също банкер, ама и министър)+ Георги Вазов
В момента на власт е бат бойко, но по-интересното е че конците се дърпат от БАНКЕРКАта(еврейка - баба й се казва Цецилия) Цвети Бориславова, която някак си е правнучка на Геоги Вазов в същото време.
Странна работа, ама интересна.
като те изгонят през вратата - влез през прозореца!
а като видиш идиотщината в системата - ами помисли си как да се възползваш от това. (ако наистина нямаш кинта и се затрудняваш с изхранването)
едно време си мислех че съм наивен идеалист - ами бях, ама се овълчих - сега си признавам че съм просто една захитряла маймунка дето се мъчи да прецака по-хитрите (водещи чувства - гняв и мъст).
аз също ще се помъча да изиграя една-две карти с професията "социално слаб"
много е полезно да не плащаш такси в съда.
въоръжената съпротива е много привлекателна идея, но само на пръв поглед.
отровителството е неприемливо от вътрешно морална гледна точка (засега)
партизански тактики, леки диверсийки, интриги + снимки на "хванати в изневяра" - вършат много повече работа.
Вършиш много полезна работа, идиотът не си ти - а хората от системата!
идиотите Мунчовци са много полезен, но за съжаление подценяван персонаж из България.
(поли-джи, аз да ти кажа че публикуваното тук не го превръща в мишена, а това е самозащита! публичността е голямо оръжие!)
П.С. Ако си любител на конспирациите и ако ти е интересно ще ти посоча един интересен паралел за разсъждаване:
между другото отвличанията на безнесменски чада не са патент на "нагли" и разните днешни герои.
Това нещо се е повторило точ-в-точ през периода 1920-1930
справка: Книгата "Буровъ", автор Михаилъ Бутиловъ, поредица "Парите на България"
В дните около двете национални катастрофи(финансирани от Бурови) на власт е правителство на Буров-син (също банкер, ама и министър)+ Георги Вазов
В момента на власт е бат бойко, но по-интересното е че конците се дърпат от БАНКЕРКАта(еврейка - баба й се казва Цецилия) Цвети Бориславова, която някак си е правнучка на Геоги Вазов в същото време.
Странна работа, ама интересна.
- glasotnaroda
- Потребител
disident написа:Два пъти им нося молба...Пращах e-mal на ВАС, звъних им и на телефоните ....
А прати ли им картичка? Емал-ът дали са го получили?
Как се казва "психо- патка" в мъжки род, между другото?
"Отделно обжалвам и 1 закон понеже са некадърни да го прилагат и 1 понеже е в противоречие с ЕКПЧ."- това не се обжалва пред патки, а пред птици с по- висок ранг.
- Julyan
- Потребител
хехех ех, колеги, не се заяждайте с момчето де Развесели ме
- kalinpetrovbg
- Младши потребител
Човекът просто прекалено активно се възползва от гражданските си права
Последна промяна teogeo на 01 Юли 2010, 14:55, променена общо 1 път
-
teogeo - Активен потребител
disident написа:DEKAH написа:Предлагам му да налапа дулото и да оттърве света от себе си!
Писна ми от луди...
Да знаеш от Административен съд само на мене не ми обръщат внимание. Всички останали веднага ги "облсужват". Ми останалите от съдебната система, държавни бюркрати, общиснки бюрократи, бре всичко което е на държавна заплата ...??? От Марс ли падаш или от някъде по-високо?
Влади, говориш глупости. АС-Ловеч са си наистина малко нелюбезни в отношението си с повечето "клиенти". Не си прецедент
С Партиен Поздрав,
м-р И. Газдов
-
teogeo - Активен потребител
Julyan написа:А прати ли им картичка? Емал-ът дали са го получили?
Как се казва "психо- патка" в мъжки род, между другото?
"Отделно обжалвам и 1 закон понеже са некадърни да го прилагат и 1 понеже е в противоречие с ЕКПЧ."- това не се обжалва пред патки, а пред птици с по- висок ранг.
Елеметарно Уотсан. Психо-патка в мъжки род се казва психо-патка с патка. Мерси за идеята ще го вместя в последната си песен която я правя в момента. Птици от по-висок ранг в правосъдието няма. Гаранция!
- disident
- Потребител
Мерси за иформацията. Все още се чудех защо не ми отговориха от ВАС миналага година като им писах октомври. http://vladilovech.narod.ru/c/vas2009_10_23.htm Жалко, че мангизите не ги дадох за ракия. Пък колко ракия щях да изпия ако не бях писал до Прекалено Простите П.... в Страсбург????????
- disident
- Потребител
16 мнения
• Страница 1 от 1
|
|