начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Въпрос за разпит

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за разпит

Мнениеот nqkoi89 » 26 Апр 2010, 16:34

Имам призовка(за разпит) от ОД-МВР-Варна(там ми е адреса по лична карта),мога ли да бъда разпитан в града в който имам временна регистрация от общината(отбелязал съм постоянна в листа).Или ако отида един ден по-рано или късно ще ме приемат ли?
Нямам финансова възможност за адвокат,как и кога ще ми бъде назначен служебен?Ако отида на разпита сам,тогава ли ще ми доведат служебен адвокат?Как ще ме защитава като не е запознат със случая?Благодаря за компетентните отговори.
nqkoi89
Нов потребител

Re: Въпрос за разпит

Мнениеот joe1988 » 11 Юни 2010, 18:03

Нямаш нужда от адвокат ако те викат само в качеството ти на свидетел, освен ако не се опасяваш че можеш да изръсияш някаква глупост която да те компрометира.
joe1988
Нов потребител

Re: Въпрос за разпит

Мнениеот kkaleksandrova » 11 Юни 2010, 18:35

Няма да тиназначат служебн адвокат, защото си свидетел.
Свържи се с органа, който те е призовал и поискай да бъдеш разпитан по делегация от делегиран орган по твоят настоящ адрес. Но разследващите не са длъжни да уважат това твое искане.
kkaleksandrova
Нов потребител

Назад към Наказателно право