начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

Анонимен сигнал

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Анонимен сигнал

Мнениеот nana1964 » 17 Юни 2010, 07:38

Вчера моят пряк началник ме извика и ми каза ,че има заведен анонимен сигнал,по който той ще направи проверка и ще трябва да напише становище.Самото анонимно писмо не ми беше предоставено ,за да се запозная с него.Въпроса ми е следният:
-не трябва ли да получа в хода на проверката копие от анонимката/и въобще по анонимен сигнал следва ли да се предприемат някакви дейстия/?
Досега не съм се сблъсквала с такова нещо и не съм наясно с процедурата.
nana1964
Нов потребител

Re: Анонимен сигнал

Мнениеот xaoc1973 » 17 Юни 2010, 07:59

Не подавайте писмен отговор, преди да получите писмена заповед за каквото и да е било, касаещо тази проверка.
Като получите, я пейстнете буквално тук.
Дотогава все едно, че не знаете нищо. Може и да бъзнете шефа (ако носи на майтап), за анонимни сигнали срещу него, белким загрее.
KAPITALISMUS MACHT FREI!
xaoc1973
Потребител

Мнениеот nana1964 » 17 Юни 2010, 08:35

А копие от самият анонимен сигнал ,заедно със заповед за проверката не следва ли да получа?
nana1964
Нов потребител

Мнениеот lanfear » 17 Юни 2010, 08:36

Из АПК

Форма на предложенията и сигналите

Чл. 111. (1) Предложенията и сигналите могат да бъдат писмени или устни, да бъдат подадени лично или чрез упълномощен представител, по телефон, телеграф, телекс, факс или електронна поща.

(2) Подадените по реда на ал. 1 предложения и сигнали се регистрират.

(3) Когато е необходимо предложението или сигналът да се подаде писмено или да отговаря на определени изисквания, на подателя се дават съответни разяснения.

(4) Не се образува производство по анонимни предложения или сигнали, както и по сигнали, отнасящи се до нарушения, извършени преди повече от две години.

:) не претендирам да е вярно(приложимо):)
lanfear
Потребител

Мнениеот nana1964 » 17 Юни 2010, 08:42

Благодаря
nana1964
Нов потребител

Назад към Общи дискусии