начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

срокове за изплащане на компенсации с лихвоточки

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

срокове за изплащане на компенсации с лихвоточки

Мнениеот zzuuzzkkaa » 06 Юли 2010, 11:36

Здравейте, искам да попитам какъв е срока за изплащане на компенсациите с лихвоточки след подаване на всички документи в общината? Аз закупих жилище на 21.07.2009г. и съм изрядна с документите, от общината ми казаха, че са си свършили работата и сега само трябва да чакаме, но докога??? В какъв срок от подаване на документите трябва да ми изплатят парите и имам ли право да подам някакъв иск за забавянето до момента? Благодаря предварително!
zzuuzzkkaa
Нов потребител

Re: срокове за изплащане на компенсации с лихвоточки

Мнениеот valerko » 09 Юли 2010, 11:56

Ако не се лъжа срока е до 2013 г., дори май го удължиха до 2017 г. Моля ако може скайп или мейл да ви разпитам някои неща, че много съм заинтересован от лихвочислата.
valerko
Младши потребител

Re: срокове за изплащане на компенсации с лихвоточки

Мнениеот zzuuzzkkaa » 13 Юли 2010, 12:20

email zuzka@gbg.bg ще помогна с каквото мога
zzuuzzkkaa
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба