начало

10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия 10-годишни деца ще бъдат наказвани като възрастни в Австралия

С МОЛБА ЗА СЪВЕТ!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

С МОЛБА ЗА СЪВЕТ!!!

Мнениеот val66 » 31 Юли 2010, 21:27

Здравейте!В сайт за предлагане на сексуални услуги има публикувана обява от друго лице от мое име, че търся мъж за сексуални забавленияи,дори е написан личния ми телефон.Научих за обявата от безбройте позвънявания който получих.Знам кое е лицето публикувало тази обява-разбирасе то отрича,но аз съм убедена че е то.Искам да знам как мога да го докажа и мога ли да подам жалба срещу него и да заведа дело за морални щети.Имам нужда от ствет и напътсвия.Ше съм Ви благодарна ако ми отговорите.
val66
Нов потребител

Re: С МОЛБА ЗА СЪВЕТ!!!

Мнениеот Гост. » 31 Юли 2010, 21:47

Понеже за втори път пускате този пост, да ви питам- имате ли идея, като как ще докажете, че нейде из нета, от нечие IP, точно човекът когото набеждавате да е извършил тази гнусотия е вашия човек? :roll:
Минавам и само си питам....
Пишете на администратора на сайта да ви заличи регистрацията, защото не сте давала съгласие за нея.
Останалото, с парите и щетите, е нещо, като каруцата пред коня. Макар и да търпите неудобство, вярвам.
Гост.
Старши потребител

Назад към Общи дискусии