- Дата и час: 15 Дек 2024, 20:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
С МОЛБА ЗА СЪВЕТ!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
С МОЛБА ЗА СЪВЕТ!!!
Здравейте!В сайт за предлагане на сексуални услуги има публикувана обява от друго лице от мое име, че търся мъж за сексуални забавленияи,дори е написан личния ми телефон.Научих за обявата от безбройте позвънявания който получих.Знам кое е лицето публикувало тази обява-разбирасе то отрича,но аз съм убедена че е то.Искам да знам как мога да го докажа и мога ли да подам жалба срещу него и да заведа дело за морални щети.Имам нужда от ствет и напътсвия.Ше съм Ви благодарна ако ми отговорите.
- val66
- Нов потребител
Re: С МОЛБА ЗА СЪВЕТ!!!
Понеже за втори път пускате този пост, да ви питам- имате ли идея, като как ще докажете, че нейде из нета, от нечие IP, точно човекът когото набеждавате да е извършил тази гнусотия е вашия човек?
Минавам и само си питам....
Пишете на администратора на сайта да ви заличи регистрацията, защото не сте давала съгласие за нея.
Останалото, с парите и щетите, е нещо, като каруцата пред коня. Макар и да търпите неудобство, вярвам.
Минавам и само си питам....
Пишете на администратора на сайта да ви заличи регистрацията, защото не сте давала съгласие за нея.
Останалото, с парите и щетите, е нещо, като каруцата пред коня. Макар и да търпите неудобство, вярвам.
- Гост.
- Старши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|