начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

ДДС при договор за наем

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ДДС при договор за наем

Мнениеот Солакова » 04 Ное 2001, 17:38

Купих имот заедно с прилежащите му сгради,които бяха в почти разрушено състояние.Заедно със съпруга ми създадохме ферма и я регистрирахме на неговата фирма,в резултат на което подписахме договор за наем между мен като наемодател и него като наемател.Вложихме доста средства и при опита ни да изтеглим ДДС за вложените строителни материали ни казаха ,че нямаме право,т.к. ЕТ на съпруга ми не е собственик на преустроените сгради.Въпроса ми е ,действителен ли е този отказ и ако е,какви други възможности имаме за да изтеглим ДДС. Благодаря.
Солакова

RE: ДДС при договор за наем

Мнениеот Доброжелател » 08 Ное 2001, 12:50

Информацията Ви е непълна. Ако не желаете публичност на проблема, моля, посочете e-mail.
Доброжелател

RE: RE: ДДС при договор за наем

Мнениеот Солакова » 08 Ное 2001, 15:45

Надявам се да ми помогнете. Благодаря
Солакова

Назад към Данъчно право