- Дата и час: 11 Яну 2025, 01:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ЧЛ.76 Т.2 ПО ЗБДС
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ЧЛ.76 Т.2 ПО ЗБДС
последен въпрос-какво става ако пресроча 14 дневният срок
- potrebitel2
- Младши потребител
Влязла е в сила тази заповед, за която толкова се изписа.
Имайте предвид, че ако срока изтича в почивен ден, първият работен след това е единственото време за действие.
Имайте предвид, че ако срока изтича в почивен ден, първият работен след това е единственото време за действие.
- Гост.
- Старши потребител
a след това не може ли да се обжалва
- potrebitel2
- Младши потребител
Бате, хайде сега и аз ще те попитам нещо, че две страници за този въпрос си е множко!
Кога ти е връчена заповедта?
Кога ти е връчена заповедта?
- Гост.
- Старши потребител
преди 4 дена но питам защото нямам още трудовият договор на баща ми.тези празници броят ли се като срок
- potrebitel2
- Младши потребител
Броят се! На 7 - отиваш при адвокат...
Мен ако питаш- факта, че баща ти има трудов договор не те топли, но поне ще опитате с колегата. Може и да има някакви пороци, в което силно се съмнявам.
Мен ако питаш- факта, че баща ти има трудов договор не те топли, но поне ще опитате с колегата. Може и да има някакви пороци, в което силно се съмнявам.
- Гост.
- Старши потребител
poli_g написа:Казвате глоба- съдът е издал служебно ИЛ, ерго има образувано ИД и лихвите си цъкат неуморно....
Върху глоби не се начисляват лихви.
- jubelee
- Младши потребител
jubelee написа:poli_g написа:Казвате глоба- съдът е издал служебно ИЛ, ерго има образувано ИД и лихвите си цъкат неуморно....
Върху глоби не се начисляват лихви.
Хубаво- права сте. Изловихте ме, и?
- Гост.
- Старши потребител
Да уточня въпросите си по принцип, и да се извиня на човека че се меша в темата, но не исках да пускам нова, може да се дублира.
След като изплатя напълно глобата на моя човек, след това възможно ли еда отпадне бързо забрана за преминаване на границите на БГ.Нямам при мен присъдата , немога за сега да говоря по конкретно.
Да приемем , че могат да пожелаят да бавят нещата,колко време е възможно да злоупотребят.
П.П Желая да отговоря на господин Инспектора от органите на МВР ,разбира се че имаме пълното право да неплатим глобата стига да ни е угодно и да бъде решено.Съществуват други по сериозни плащания , без разписки,квитанции,свидетели,и с посредници , искаш ли да говорим за тях или ще си замълчиш
След като изплатя напълно глобата на моя човек, след това възможно ли еда отпадне бързо забрана за преминаване на границите на БГ.Нямам при мен присъдата , немога за сега да говоря по конкретно.
Да приемем , че могат да пожелаят да бавят нещата,колко време е възможно да злоупотребят.
П.П Желая да отговоря на господин Инспектора от органите на МВР ,разбира се че имаме пълното право да неплатим глобата стига да ни е угодно и да бъде решено.Съществуват други по сериозни плащания , без разписки,квитанции,свидетели,и с посредници , искаш ли да говорим за тях или ще си замълчиш
- thepeasant
- Нов потребител
thepeasant написа:П.П Желая да отговоря на господин Инспектора от органите на МВР ,разбира се че имаме пълното право да неплатим глобата стига да ни е угодно и да бъде решено.Съществуват други по сериозни плащания , без разписки,квитанции,свидетели,и с посредници , искаш ли да говорим за тях или ще си замълчиш
Ха-ха... Вижте сега... Не знам как да Ви го обясня по-простичко (така че да ме разберете), но явно нещо сте се объркал, защото Вие не сте в позиция да ме питате каквото и да е по този начин, още повече: дали съм щял "да си мълча".
Този дето "има право да си замълчи" определено е друг в случая, ама като сте подхванал темата, хайде, де... Осветлете ме моля, за "плащанията без разписки и с посредници"... Много, ама много искам да чуя, какво имате да ми казвате! Да не стане само, след това да питате в същия форум, как се "акумулират" присъди и кой какви колети има право да получава в заведенията от "закрит тип". Хм ?
Ииии... това с обръщението на "ТИ" си го запазете, евентуално за общуването с Вашия роднина или с "колегите" му по спално помещение. Вие определено не сте от категорията хора, които могат да ми говорят на "ти".
Е, както и да е, бъдете си жив и здрав. Ако някой има желание - нека Ви консултира, демокрация сме.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Който щади виновните, наказва невинните.
-
Inspector_MBP - Потребител
Inspector_MBP написа:thepeasant написа:
Ха-ха... Вижте сега... Не знам как да Ви го обясня по-простичко (така че да ме разберете), но явно нещо сте се объркал, защото Вие не сте в позиция да ме питате каквото и да е по този начин, още повече: дали съм щял "да си мълча".
Този дето "има право да си замълчи" определено е друг в случая, ама като сте подхванал темата, хайде, де... Осветлете ме моля, за "плащанията без разписки и с посредници"... Много, ама много искам да чуя, какво имате да ми казвате! Да не стане само, след това да питате в същия форум, как се "акумулират" присъди и кой какви колети има право да получава в заведенията от "закрит тип". Хм ?
Ха, за особеностите в бг правораздаването питайте съседния до Вас , най близък прокурор.Ще Ви обясни човека
За инспектора тема за размисъла за причинно следствената връзка в пълна сила и за съдебната система.
Помислете върху връзката между това
„като сочех и носителя на тия нездрави прояви в лицето на главния инспектор на отдел “Е” - Б. Зеев. Последният и се за мене е една тъмна личност с неясно англофилско минало до 9”9- и сг забулено настояще. Той носи “славата” в ДДС, на “специалист” следовател на получаване на най- “хубази самопризнания” на последствените му и е това растеше в очите па началството. „
и едни такива „инвеститори „ като Гад Зееви
Ако Ви е трудно да дам такава с имена на висши магистрати и тяхното „достойно„ родово и личностно минало
П.П Да доубесня, жертва съм , макар и непряка, на изнудване и попитах да мога бегло да се ориентирам преди да разговарям със специалист.Разбирам , ако се страхувате да отговорите, има вероятност моите изяви тук да се „наблюдават„
- thepeasant
- Нов потребител
Добър ден,може ли да Ви попитам? След като сам имал забрана и ми е истекла с писмо от /сдвр/и е отменена.Та защо все още ме водят че не мога да напускам страната в компа. на РПУТО.Значи ли тва че и по граничните компютри е сащото положение.Или някои не си е свършил работата.
- bobom
- Нов потребител
bobom написа:Добър ден,може ли да Ви попитам? След като сам имал забрана и ми е истекла с писмо от /сдвр/и е отменена.Та защо все още ме водят че не мога да напускам страната в компа. на РПУТО.Значи ли тва че и по граничните компютри е сащото положение.Или някои не си е свършил работата.
Каква "забрана" си имал, как е "истекла" и как е "отменена"?!
...
Да се обеси не да живее!
...
Хроничен дефицит на запетаи!
За правопис, да не говорим!
Необходими са гадателски способности, за да се разшифрова написаното!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
този текст от ЗБЛД вече е отменен, а освен това с § 5 от ПЗР на ЗБЛД наскоро беше прекратено действието на всички заварени мерки по чл. 76, т.2, т.4, т.5, т.6, т.7 и т.8 от ЗБЛД. Изключение са мерките по чл. 76, т.3 от ЗБЛД за които няма автоматично прекратяване, а към меманта със същите предпоставки действа чл. 75, т. 6 от ЗБЛД. Само че съдилищата в голямата си част считат че този вид мерки противоречат на правото на ЕС. Чака се тълкувателно решение на ВАС. Сега може да се налага ПАМ по чл. 75 и ч. 76 т.1 от ЗБЛД.
- iva_sh
- Потребител
забраната, мили ми хора беше по същия член.Отменена е с писмо от СДВРна 04 11 2009г.НО в компа както казах вече всеоще фигурира! Та питах защо ли и дали може би някои може да ми обясни? А не да ми се карате за правописа
- bobom
- Нов потребител
bobom написа:забраната, мили ми хора беше по същия член.Отменена е с писмо от СДВРна 04 11 2009г.НО в компа както казах вече всеоще фигурира! Та питах защо ли и дали може би някои може да ми обясни? А не да ми се карате за правописа
Защо не попитате в "РПУТО"?
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
щом като сте получили писмо значи предишната е отменена Но явно имате нова забрана и най-малкото бихте могли да отидете на място и да си получите новата заповед, която вероятно е на друго основание
- iva_sh
- Потребител
georgiev_sfbg написа:bobom написа:забраната, мили ми хора беше по същия член.Отменена е с писмо от СДВРна 04 11 2009г.НО в компа както казах вече всеоще фигурира! Та питах защо ли и дали може би някои може да ми обясни? А не да ми се карате за правописа
ми зашото,не им се работи и си прехварлят топката!
- bobom
- Нов потребител
iva_sh написа:щом като сте получили писмо значи предишната е отменена Но явно имате нова забрана и най-малкото бихте могли да отидете на място и да си получите новата заповед, която вероятно е на друго основание
Самнявам се те са длъжни да ме уведомят с писмо,ще отида и ще се окаже че някои не си е свършил работата. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ МИЛА ,че бяхте така любезна да ми отговорите а не като този алчен господин които само за пари мисли! /ВСЕ ОЩЕ ИМА ДОБРИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ./
- bobom
- Нов потребител
bobom написа:georgiev_sfbg написа:bobom написа:забраната, мили ми хора беше по същия член.Отменена е с писмо от СДВРна 04 11 2009г.НО в компа както казах вече всеоще фигурира! Та питах защо ли и дали може би някои може да ми обясни? А не да ми се карате за правописа
ми зашото,не им се работи и си прехварлят топката!
...А защо не попитате в СДВР?
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|