начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

моля модератор да изтрие темата

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: тежко ПТП едно момче е с опасност за живота

Мнениеот REVOLUTION » 17 Дек 2010, 12:39

xorred написа:колко ще ми струва квалифицирана защита? можете ли да ми препоръчате някого?

Ами според адвокатската тарифа за минималните възнаграждения от 800-1000 лв. минимум.Вече всеки адвокат има право да се прецени колко над това иска , но по-малко не може.
Колега не смея да препоръчвам в София.Допитайте се до някой близък или ако колега от София реши да Ви пише.
REVOLUTION
Активен потребител

Re: тежко ПТП едно момче е с опасност за живота

Мнениеот kuzdov » 17 Дек 2010, 21:04

0898686494 - Петър Атанасов. Не съм го питал, но можеш да му се обадиш, като цитираш ника ми от форума. Не знам и дали ще се заеме със случая ти, но това ще го разбереш след срещата с него.
П.П. От морална гледна точка дълбоко осъждам постъпката ти, но от друга - всеки има право на втори шанс, дори само заради близките и семейството му. Дано да си искрен в съжалението си!
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право