начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Приложена регулация.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Приложена регулация.

Мнениеот aspida » 08 Апр 2011, 18:54

Моя близка от Берковица е собственица на урегулиран поземлен имот в едно село. Тя владее имота си в рамката на регулационните граници в продължение на повече от 20 г. и има издаден нотариален акт по обстоятелствена проверка миналата година. Бях и свидетелка! в нотариалният и акт е записано че е собственица на УПИ .... В изработената кадастрална карта имотът и е посочен в рамките на имота от преди регулацията граници, който на място въобще не е материализиран в същите граници. Съседите и считат, че те са собственици на придаваемите към УПИ части. може ли да се считаче регулацията е приложена по силата на давностното владение или не?
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
aspida
Потребител

Re: Приложена регулация.

Мнениеот julyanvonemona » 08 Апр 2011, 22:35

От чисто формална гледна точка, владяния в пълните граници УПИ дори и повече от десет години не следва да се приеме като условие за приложена регулация
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация