- Дата и час: 25 Яну 2025, 01:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
The Pub vol. 2
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: The Pub vol. 2
Черпя по едно голямо специално моята Лекси, Ники, Муза, и след това мъжката половина в темата ....
Последна промяна nk7702n на 10 Ное 2011, 23:45, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Черпя по едно голямо специално моята Лекси, Ники, Муза, и след това мъжката половина в темата ....
Лека нощ !
- vassilev
- Активен потребител
Добре, де, не мога да галопирам във всички теми едновременно... И от мен за лека нощ :
Лекси, липсваш, Муза и Ники - също. Вдъхновението изчезва без вас.
Лекси, липсваш, Муза и Ники - също. Вдъхновението изчезва без вас.
- nk7702n
- Старши потребител
или както пеехме едно време "ще сготвя лук"
- nikoleta_e
- Потребител
Веднага си връщам почерпката на моето Наде , като я черпя двойно:
И за всички /особено чувствителната мъжка част, дамите ще приемат с усмивка натъртването, без да се почувстват пренебрегнати, знам /
Ама как да не отразя Ники специално, като ми пуска мои стари любимци:
И за всички /особено чувствителната мъжка част, дамите ще приемат с усмивка натъртването, без да се почувстват пренебрегнати, знам /
Ама как да не отразя Ники специално, като ми пуска мои стари любимци:
-
lexy21 - Активен потребител
като ще се връщаме към младостта ...
"Три часа през нощта. И изведнъж съседа рита с крак по входната врата! Така се стреснах, че изпуснах бормашината."
"Три часа през нощта. И изведнъж съседа рита с крак по входната врата! Така се стреснах, че изпуснах бормашината."
- nikoleta_e
- Потребител
Като ще се връщаме викаш... дай да се връщаме, че тогава всичко беше розово или поне не се ядосвахме за нещата, за които се нервим днес /като например това, че един днес паркира в моята кола пред очите ми и ми вика "извинявам се, мислех, че имам още разстояние" / Толкова се втрещих от гледката, че не ми остана друго, освен ехидно да му отговоря "Е, аз за това по принцип не мисля"
П.П. Абе как се раздавате тези книжки днес
П.П. Абе как се раздавате тези книжки днес
-
няма да се ядосвате, еййй...знаете ли колко хора са болни от лоши болести заради това ядосване
- nikoleta_e
- Потребител
Ей, тук съм! Мерси за почерпката, Лекси! За книжките няма да се изказвам, че знаеш....... Пък за тоя, който не можал да прецени разстоянието..., просто нямам думи...
Ама, така се чудя как се оправяте в тая лудница в столицата, направо е ужасен трафикът...
Ама, така се чудя как се оправяте в тая лудница в столицата, направо е ужасен трафикът...
- nk7702n
- Старши потребител
И аз това си повтарям, до фаза на развалена грамофонна плоча... Особено като се замисля за хора, които са болни и без да са си го причинили сами, камо ли с ядове...
-
хайде продължаваме с ретро вечер
ами Наде, какво да ти кажа, не издържаме
ами Наде, какво да ти кажа, не издържаме
- nikoleta_e
- Потребител
Офф, само трябва да се оглежда човек дали някой няма да го джасне я отляво, я отдясно.. И като добавим и подскоците от дупките... Пълна идилия..
- nk7702n
- Старши потребител
Ретро вечерта нещо ми харесва
Романтични трепети от миналото:
И бясно осъзнаване пак в минало вереме:
Романтични трепети от миналото:
И бясно осъзнаване пак в минало вереме:
-
Лекси, да пуснем нещо и за романтични трепети от бъдещето миналото е минало вече
- nikoleta_e
- Потребител
и..дами, аз ще ви пожелая лека нощ, че заспивам права
- nikoleta_e
- Потребител
nikoleta_e написа:
Лекси, да пуснем нещо и за романтични трепети от бъдещето миналото е минало вече
"Зор! ... чок зор!"
- muza_
- Потребител
да отворим очи
- nikoleta_e
- Потребител
|
|