начало

ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор ВСС прекрати процедурата за избор на главен прокурор

Искам да се откажа от баща си

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искам да се откажа от баща си

Мнениеот miluju_rali » 22 Дек 2011, 09:36

Здравейте, на 23 години съм и бих искала да се откажа от баща си.Не искам по никакъв начин моето име и това на сестра ми да се свързва един ден с него и да носиме някакви последствия от негови действия.Чувала съм,че това става чрез държавен вестник,но не ми е много ясна процедурата.Някой може ли да ми помогне?
miluju_rali
Нов потребител

Re: Искам да се откажа от баща си

Мнениеот law_master » 22 Дек 2011, 19:44

Процедурата е следната:

1. Обаждате се в редакцията на Държавен вестник
2. Искайте да ви свържат отдел "Маркетинг и реклама"
3. Казвате, че искате да направите изявление за отказ от баща си - цената се плаща на дума
4. 3 дни след публикуване на обявата ви, отказът влиза в действие :wink:
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 22 Дек 2011, 19:52

law_master написа:Процедурата е следната:

1. Обаждате се в редакцията на Държавен вестник
2. Искайте да ви свържат отдел "Маркетинг и реклама"
3. Казвате, че искате да направите изявление за отказ от баща си - цената се плаща на дума
4. 3 дни след публикуване на обявата ви, отказът влиза в действие :wink:

:lol: Ей, че интересна процедура, ама това с Държавен вестник много го обичат хората, просто доста тежко звучи, law_master.
Последна промяна nk7702n на 22 Дек 2011, 21:11, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот law_master » 22 Дек 2011, 20:41

е как това е Държавен вестник, не е шега работа. Единствено родови проклятия не могат да се развалят с Държавен вестник. Там си трябва врачка :D
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 22 Дек 2011, 21:06

law_master написа:е как това е Държавен вестник, не е шега работа. Единствено родови проклятия не могат да се развалят с Държавен вестник. Там си трябва врачка :D

:lol: Абсолютно.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Гост. » 22 Дек 2011, 22:48

miluju_rali написа:Здравейте, на 23 години съм и бих искала да се откажа от баща си.Не искам по никакъв начин моето име и това на сестра ми да се свързва един ден с него и да носиме някакви последствия от негови действия.Чувала съм,че това става чрез държавен вестник,но не ми е много ясна процедурата.Някой може ли да ми помогне?

Бащиното си име може и да може да смените- според зависи обстоятелствата. Но за тази цел ви е нужно съдебно решение, ДВ не върши чудесата.
За последствията- когато му дойде времето ще направите отказ, но не от него, а от наследството, което ви остави.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот andrey13 » 25 Дек 2011, 08:02

Според мен консултация с психолог ще е решаваща.Името нищо не означава.Как ще промениш ДНК спиралата в която сте обвързани навеки? Много деца загубват бащите си поради смърт. Не познавам досега случай, някой след това да е искал да се откаже или да не "иска да има нищо общо" с него. Явно има нещо друго , което трябва да се преодолее. А щом е още жив, значи има шанс. Успех!!!Коледа е и стават чудеса!!! :D
andrey13
Потребител

Мнениеот dilianaraf » 01 Ное 2012, 23:13

Е да Коледа е било , но точно за тази Коледа , аз поканих баща си и той не прие . Знам , че родителите не се избират , но много случаи сочат , че има родители които не заслужават да са такива.
dilianaraf
Младши потребител

Мнениеот dilianaraf » 01 Ное 2012, 23:15

andrey13 написа:Според мен консултация с психолог ще е решаваща.Името нищо не означава.Как ще промениш ДНК спиралата в която сте обвързани навеки? Много деца загубват бащите си поради смърт. Не познавам досега случай, някой след това да е искал да се откаже или да не "иска да има нищо общо" с него. Явно има нещо друго , което трябва да се преодолее. А щом е още жив, значи има шанс. Успех!!!Коледа е и стават чудеса!!! :D

Да от сперматозоидчето не можеш да се разграничиш , но от производителя му ВИНАГИ.
dilianaraf
Младши потребител

Назад към Семейни казуси