начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Въпрос за пробацията

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за пробацията

Мнениеот mstarx » 10 Яну 2012, 19:47

Искам да питам има ли някой който е бил на пробация и колко време са го задължавали , смисъл цялата пробация ли си изтърпява или по малко ?
mstarx
Младши потребител

Re: Въпрос за пробацията

Мнениеот mstarx » 10 Яну 2012, 19:53

забравих да напиша че е 8 месеца без обществено полезен труд.
mstarx
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 10 Яну 2012, 21:59

mstarx написа:Искам да питам има ли някой който е бил на пробация и колко време са го задължавали , смисъл цялата пробация ли си изтърпява или по малко ?

А,бе ,ощо взето,перминава по следния начин (поне при мен така беше,де):

1.Отивам сутринта рано,още махмурлия,при служителя от пробацията и се почваме-бира,вино ракия,бира,вино,ракия.....
2.На обяд останалите служители се присъединяват към изтърпяването на наказанието и като се започне един обществено-полезен труд,та докъм 22-22.30..абе докато почне Славито, а счетоводителката отсервира скоростно и фнимателно
3.Следващата седмица бях на обществено-полезен труд,поправителен труд ...като без да искам,оказа се,че са ми прилоили и задължително заселване(така съм се маскирал по едно време с некакви Ора,та три дена в некакво село три патрулки не мое ме намерат...оти некой им казал,че при мене е останАла още ракийкьъ от предходното изтърпяване...и накрая ме намериа,де...па като се метнааме с онаа ми ти кумулация от кисели крастувици...,мааааалиииииии.....гипсирАл съм се като стрОшен кулен,ръзбийййш...
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот kuzdov » 11 Яну 2012, 01:26

svettoslav написа:....А,бе ,ощо взето,перминава по следния начин (поне при мен така беше,де):

1.Отивам сутринта рано,още махмурлия,при служителя от пробацията и се почваме-бира,вино ракия,бира,вино,ракия.....

Жестоко и несправедливо наказание! Само пиенье и ник'во мезе :evil: ! К'ъв е тоа съд бе, кви са тиа ора без капка човещинка така да те мъчат?!?
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Мнениеот nk7702n » 11 Яну 2012, 11:47

kuzdov написа:
svettoslav написа:....А,бе ,ощо взето,перминава по следния начин (поне при мен така беше,де):

Жестоко и несправедливо наказание! Само пиенье и ник'во мезе :evil: ! К'ъв е тоа съд бе, кви са тиа ора без капка човещинка така да те мъчат?!?

:lol: Аз пък се чудех понятието " пробация" откъде произхожда - дали не е от пробвам коя ракия е най - отлежала и кое вино е най - добро, или пък кое от изброените :ракия, бира или малко джоинт влияе най - много на човека за приповдигане на настроението и заформяне на неповторимо чувство за хумор!? :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 11 Яну 2012, 12:12

На мен лично отчасти ми влияе една дама в съседния офис,не знам с какво точно се занимава откъм административната й дейност,но ни нам защо ми се струва,че нещата й откъм семейноправна гледна точка не са в необходимото лоно. Все ме гледа математически- "на "Пи"-три цяло и читернайси".Е,няма как да не скрия,че ми повдига самочЕствието,но нали съм скромно и морално момче .. ..Но пък като се замисля сигааа.... дали да не вземе пробация довечера :?
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 11 Яну 2012, 12:21

http://www.lex.bg/news/view/44773

Съмнява ме точно Марковски да се изцепи,кога точно ВКС ще гледа делото.Така,както са го написали...то човек вече и преса да не чете... Не че не ръси бисери отвеме-навреме,а и двамата са картинка голяма(моите уважения за знанията и опита на големичкия иначе),но как така определи гледането на делото не ми е ясно.Сигурно има някакво обяснение. :?

П.П. Няма общо с темата,но ми фокусира фниманието.
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 11 Яну 2012, 13:46

" Гладна кокошка просо сънува.....", " Куче, което лае, не хапе..."Открий връзката между двете поговорки!? :mrgreen:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот svettoslav » 11 Яну 2012, 15:58

nk7702n написа:" Гладна кокошка просо сънува.....", " Куче, което лае, не хапе..."Открий връзката между двете поговорки!? :mrgreen:

Така е,понеже винаги съм честен,-хвана ме! Затова-дръж ме здраво 8)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 11 Яну 2012, 20:21

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=% ... Ew&cad=rja

Айде,на пробацията,иииихууу ! :)
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 11 Яну 2012, 20:28

На диска свири и учителя ми по гъдулка от школата - Кольо Лютов-мноооого добър мастър
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот kuzdov » 12 Яну 2012, 12:37

nk7702n написа:" Гладна кокошка просо сънува.....", " Куче, което лае, не хапе..."Открий връзката между двете поговорки!? :mrgreen:

"Куче, което лае - просо сънува!".... Демек - ще си ляга гладно :twisted: :lol: ....
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Мнениеот nk7702n » 13 Яну 2012, 00:49

kuzdov написа:
nk7702n написа:" Гладна кокошка просо сънува.....", " Куче, което лае, не хапе..."Открий :lol: връзката между двете поговорки!? :mrgreen:

"Куче, което лае - просо сънува!".... Демек - ще си ляга гладно :twisted: :lol: ....

+1 Точно това е верният отговор :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот ihuahu » 16 Яну 2012, 18:03

mstarx написа:Искам да питам има ли някой който е бил на пробация и колко време са го задължавали , смисъл цялата пробация ли си изтърпява или по малко ?

Търпиш си всичко. С пробационния служител съставяте план, кога какво и как ще се търпи, съобразяват се обикновено със служебните и личните ти ангажименти. С напредване на времето, при липса на някакви провинения, срещите и подписите се разреждат, но общественополезния или безвъзмездния труд се изпълняват докрай, съобразно присъдата (споразумението и т.н.).
ihuahu
Младши потребител

Назад към Наказателно право