начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Статут на имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Статут на имот

Мнениеот emilgrigorov » 03 Мар 2012, 09:45

julyanvonemona написа:Ако например става въпрос за "Северната дъга" на укрепването но новата част на Несебър, там проекти има и то "страшни" - в смисъл на наляти много мангизи и за проекта и за изпълнението му. Там сега е крайбрежния им булевард. (Що ли ми се струва, че натам се въртят нещата)

То не го казвах до сега, ама много ми прилича на заделяне на части и от съседни имоти точно за подобен диЯмантен проект. Просто да са обособили с неКъв акт едни декари, с цел усвояване на едни проектосредства.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 03 Мар 2012, 10:02

emilgrigorov написа:...То не го казвах до сега, ама много ми прилича на заделяне на части и от съседни имоти точно за подобен диЯмантен проект. Просто да са обособили с неКъв акт едни декари, с цел усвояване на едни проектосредства.
.
Колега по форум! Много надценяваш интелигентността на областния управител и чиновническата камарила около него. С 100% сигурност за успех, залагам на това че изобщо никой там не се е разтревожил да диференцира собствеността на чичина и съседите му от тази станала ИДС. "Строи се укрепване на брега господа - съзнавате ли колко много правим, та да се замисляме над такива дреболии". Само такива безделници като нас могат да търсят семки в гириза.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 03 Мар 2012, 10:20

julyanvonemona написа:
emilgrigorov написа:...То не го казвах до сега, ама много ми прилича на заделяне на части и от съседни имоти точно за подобен диЯмантен проект. Просто да са обособили с неКъв акт едни декари, с цел усвояване на едни проектосредства.
.
Колега по форум! Много надценяваш интелигентността на областния управител и чиновническата камарила около него. С 100% сигурност за успех, залагам на това че изобщо никой там не се е разтревожил да диференцира собствеността на чичина и съседите му от тази станала ИДС. "Строи се укрепване на брега господа - съзнавате ли колко много правим, та да се замисляме над такива дреболии". Само такива безделници като нас могат да търсят семки в гириза.

Задръжте, задръжте, колега по форум. Такива случки с чужди имоти се характеризират с частна инициатива. По кой начин иначе би се образувало съответствие в целите и материалните интереси на обществото и държавния служител ?
И нека не забравяме колко добре вижда българинът чуждото, особено недвижимото таково :D :D :D Инстинктивно даже :D
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 03 Мар 2012, 10:35

Колега по форум! Това че на чичина в крайна сметка му е направено добро, пък макар и за сметка на част от неговия имот и му е укрепена собствеността от по- нататъшно погиване говори именно за частен интерес макар и не от същия характер. Че защо след като му е направено добро и както казва Melly да си съзерцава луната и морето на спокойствие да не се опита да гепи и некой лев от тая щура дръжава?
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 03 Мар 2012, 10:38

Да, така е. Иначе, действително става дума за Несебър - крайбрежен булевард, само че в старата част на града. Планът за новата част не е от 1927 г., а от 1933 г.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 03 Мар 2012, 10:50

Старата част на града започна да се укрепва по времето на "перестройката" в момент когато се "снишавахме да мине вълната" и се завърши по времето на "младата демокрация". Тук е редно да спра с разсъжденията си и да дам път на вещно-правните специалисти юристи, които в този форум бол и да ги запитам: Дали ако действително чичина разполага с иск заради нарушено владение и целта му е да "гепи мангизи" този иск не е погасен по давност?
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация