начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Облагодетелстване ли е?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Облагодетелстване ли е?

Мнениеот xyz » 18 Май 2004, 17:55

Съжителство без брак и работа без трудов договор.Допустима ли е аналогия?Има ли облагодетелстване на една от страните за сметка на другата?
xyz

Re: Облагодетелстване ли е?

Мнениеот Койчо от Конаре » 18 Май 2004, 18:20

Ъхъ!
Не е лошо да се създаде инспекция по браковете, която да следи за спазването на съпружеските задължения и да обявява отношенията за брачни в случаите, когато няма сключен брак пред длъжностното лице.
Койчо от Конаре

Мнениеот 123 » 18 Май 2004, 18:22

Няма аналогия. Във втория случай е прецакан фиска.
123

Мнениеот xyz » 18 Май 2004, 18:27

В първия случай не се ли прецаква пак фикса ако се ползва статута на самотен родител например?
xyz

Мнениеот donna » 18 Май 2004, 18:56

е стига с тоя държавен бюджет де, който както иска ще си живее , голям прас статут на самотен родител да не мислиш че ще получиш нещо кой знае какво най-много смешните 18 лв детски и това е
donna
Старши потребител

Мнениеот Мими » 19 Май 2004, 18:08

Между другото праз се пише със З. Нищо лично, но все пак трябва да можем и да пишем грамотно, освен да даваме съвети.
Мими

Мнениеот donna » 19 Май 2004, 18:32

е и
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 19 Май 2004, 18:36

между другото преди да ми правиш каквато и да е забележка ытъй като ако не ти е ясно въобще не ми пука за правописните грешки , важното е какво съм казала ,да беше дала свястно и грамотно мнение по въпроса инъче стигам до извода че си някй гаден бирник ,на който бих казала ,че оново време на социализма при което се гледаше с недобро око на такива съжителства и се плащаше ергенски данък отдавна е отминало , и ако обичаш ми отговори какво добро е направил фиска за тебе ,за мен до сега НИЩО
donna
Старши потребител

Мнениеот Bravo! » 19 Май 2004, 19:18

hahahahahahhahahahahahaa....leleeeeeee
Bravo!

Мнениеот Публична изпълнителка » 26 Май 2004, 13:06

Гадният бирник тук съм аз. И знам правописа. ;-)
Публична изпълнителка

Мнениеот donna » 26 Май 2004, 20:16

а други неща знаеш ли ...........
donna
Старши потребител

Назад към Общи дискусии