начало

Прокурорската колегия отново отказа да върне Александър Мумджиев като следовател Прокурорската колегия отново отказа да върне Александър Мумджиев като следовател

Издръжка на дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Издръжка на дете

Мнениеот ceco_5 » 24 Юни 2013, 19:01

n6391 написа:Защо считате, че някой друг е виновин за положението, в което сте? Най-малко пък жените. Грешките са си ваши, действията също - можете самостоятелно да взимате решения. Никой за нищо не ви е принуждавал. Съчувствам ви, но просто в момента жънете бури от посятите преди това ветрове. А издръжката не е присъда, а решение, съобразно което изпълнявате свое задължение, определено от закона. И защо правите разлика между децата си? достатъчно сте ощетили голямата си дъщеря. Помислете - нямате ли вина, че не сте участвали в нейното възпитание. Ето това няма как закона да ви го наложи насила, но съвестта ви ще човърка непрекъснато. Дано намерите работа и си пооправите положението.

хм -написах мнение което беше изтрито ! че какво толкова казах напреко ,просто споделям -дали съм парав или не -съдете ме .НО не е хубаво да триете мнения -това че на някого не му харесва -да не го чете.това само женски форум ли е?? Поне едно съобщение да си бяхте направили труда като не ви оттърва ,с гумата е ясно-и аз съм модератор на форум и знам как става но никога не съм го правил.
ceco_5
Младши потребител

Re: Издръжка на дете

Мнениеот zina80 » 24 Юни 2013, 19:11

Не може така да съдите човека без да знаете кои е виновен :roll: Ако знаете тя какво му е причинила сигурно и вия ще мислите като него :idea:
Аватар
zina80
Нов потребител

Предишна

Назад към Семейни казуси