начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Прекратяване на брак, сключен в България в САЩ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прекратяване на брак, сключен в България в САЩ

Мнениеот mpetkovaa » 07 Сеп 2015, 12:33

Здравейте,
Търся правна помощ и предложение от адвокат за работа по следния казус. Дъщеря ми сключи брак с българин в България преди 8 години. Притежават пари и движимо имущество в САЩ и 1/2 от апартамент в София, който съм закупила аз на нейно име и имам право на ползване, заедно със съпруга ми. Другата половина от апартамента е собственост на сина ми.
Преди 15 дни съпругът й започна дело в САЩ за развод. Какво трябва да направи тя в България, защото си е намерила адвокат в САЩ, но не знам това дали е достатъчно. Търся адвокат, който би се ангажирал с казуса. Бракът е сключен в Стара Загора. И двамата имат злена карта за САЩ, постоянен адрес там и български постоянен адрес.
mpetkovaa
Нов потребител

Назад към Семейни казуси