начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Деница Михайлова с/у Рут К.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Деница Михайлова с/у Рут К.

Мнениеот commodoro » 04 Сеп 2016, 00:18

Изображение

Иска ми се да споделя моите впечатления от случая. Бързам да посоча, че съм етнически българин, така че няма как да бъда обвиняван в пристрастност.
Трябва да призная, че съм наистина възхитен от храбростта и всеотдайността на тази горда ромска жена, която като лъвица се хвърли да защитава своя съпруг от ноктите на друговерци. Искрено завиждам на арабина - не за парите му, Деница е съкровище което струва повече. Жена за милиони. И не само защото е уникално красива, но морална, предана и всеотдайна съпруга и майка. Дори да живеех в колиба, с такава жена до себе си бих се чувствал като богопомазан.
И само да добавя към всички тролове, които спекулират с етноса ѝ - наистина, не ви прави чест, просто сте жалки.
commodoro
Потребител

Re: Деница Михайлова с/у Рут К.

Мнениеот ivan_lawyer » 04 Сеп 2016, 01:28

Никой не я обвинява в етноса - впрочем 1991 съм бил инспектор по чистота, това е длъжност, свързана с обхождане на районите по циганските квартали - и си бяха наред хората - къщи си имаха, верно имаше тук таме по-нещо за наглеждане, но си бяха наред.
Циганите са си цигани, българите сме българи. Икономически са нещата - но темата е за две сдърпали се котки.
Еми две котки се сдърпали и това е.
Не че са жени - не е сексизъм - но е така. Случайно са се сдърпали.
Няма дори грам етнически привкус.

Интересни са и двете, като поостарее човек забелязва разни други качества.
Деница ми се стори арогантна в петък, но Рут ми е по на сърце.

Сексапилът е доста относителен.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 04 Сеп 2016, 17:17

Като детектор съм за три неща - едното са PR постове, съдържанието на които има за таргет група идиоти или порсто счита всички за идиоти. В първия случай ме дразнят, защото злоупотребят с болни хора, във втория - защото обиждат средната интелигентност на останалите.
Ама въобще не сте пристрастен/а и това въобще не личи (дори в заглавието на темата - дейте поне да е Деница М. с/у Рут К., примерно :wink:)
В конкретния случай сте сбъркали и форума.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 04 Сеп 2016, 20:32

Не - случаят е пикантен, профилът на форума не е само право и правни консултации, които впрочем освен трудни - са и забранени по закон.
Слабо познавам и двете особи, личности и казвам, че са интересни като питекантропки, за друго не знам. Не знам нищо впрочем.
Непристойно е поведението и на двете.
Някакъв наказателен паркинг, емира на Осман ли беше, то не е ясно.
Налице е реторсия, като адвокат го мисля, ако не приложат взаимното изключване на вредоносните последици - не би следвало да е обосновано. Тоест и двете - по живо - по здраво.
Стоичков също е с реторсия.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот lexy21 » 04 Сеп 2016, 21:07

Е, отдавна не бях влизала, та съм пропуснала кога форумът е изместил фокуса си и е станал "пикантен" с толерирани от потребителите елементи на жълт PR.
Ще коментирам само това
ivan_lawyer написа:Налице е реторсия, като адвокат го мисля, ако не приложат взаимното изключване на вредоносните последици - не би следвало да е обосновано. Тоест и двете - по живо - по здраво.
За да е налице реторсия следва и двете деяния да са противоправни, което налага преди това да се изясни дали едната не е действала в условията на непосредствено противоправно нападение и, ако да - дали причинените на другата вреди са в резултат на превишаване на пределите на НИ или не. Понеже действието, извършено при неизбежна отбрана, е позволено от закона, ако с него се причинява лека телесна повреда, не може да му се отговори също с лека телесна повреда - не може да си приложи и реторсия.
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот commodoro » 05 Сеп 2016, 22:55

sexy21 написа:Е, отдавна не бях влизала, та съм пропуснала кога форумът е изместил фокуса си и е станал "пикантен" с толерирани от потребителите елементи на жълт PR.
Ще коментирам само това
ivan_lawyer написа:Налице е реторсия, като адвокат го мисля, ако не приложат взаимното изключване на вредоносните последици - не би следвало да е обосновано. Тоест и двете - по живо - по здраво.
За да е налице реторсия следва и двете деяния да са противоправни, което налага преди това да се изясни дали едната не е действала в условията на непосредствено противоправно нападение и, ако да - дали причинените на другата вреди са в резултат на превишаване на пределите на НИ или не. Понеже действието, извършено при неизбежна отбрана, е позволено от закона, ако с него се причинява лека телесна повреда, не може да му се отговори също с лека телесна повреда - не може да си приложи и реторсия.

Точно така, без съмнение Деница се е отбранявала и аз вярвам че истината ще излезе наяве и този път поне ще има справедливост.
commodoro
Потребител

Мнениеот votpuska » 05 Сеп 2016, 23:10

Бойно гадже :P
Иначе до сприхавата лелка - темата е 'общи дискусии' а при това казусът има и правни измерения, така че не виждам какъв Ви е проблемът. А след като Вие самата се подвизавате с пикантния ник 'sexy' на какво отгоре сте тръгнали на другите да държите сметка?
Ако смятате че с това ще привлечете клиенти, май Вие сте сбъркали форума.. че и без снимки, не вярвам някой да прояви интерес..
И впрочем, тонът Ви никак не е "sexy"

Иначе и аз смятам че с реторсия ще приключи всичко.. Само че 'патриотката' Рут ще трябва да плати часовника.. :)
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 05 Сеп 2016, 23:21

Изритват ги и двете от съда и това е-без часовници. Реторсията е затова - то е малко зачервяване, сега в Сицилия е друго, но тук е така.
Аутсайдерската проява на Деница е необяснима. Що не си е пила таратора, не знам. Просто лятно сдърпване, винаги стават такива неща.
Не знам, аз симпатизирам на Колева, Рут - понеже просто симпатизирам. Мисля и до съд няма да се стигне.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот votpuska » 05 Сеп 2016, 23:30

Реторсията е за телесни повреди, освен това обаче имаме и повредена вещ. Симпатизираш или не - има щета, трябва да се плати :|
votpuska
Потребител

Мнениеот batkracio » 05 Сеп 2016, 23:50

мммм, да, арабина определено има вкус..
batkracio
Младши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 06 Сеп 2016, 00:32

Ми веществената повреда е отделно.
Никой няма интерес да се разкарват по следствия.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот votpuska » 06 Сеп 2016, 16:19

И отделно да е, мислиш ли че няма да претендира 30 бона?
votpuska
Потребител

Мнениеот lexy21 » 06 Сеп 2016, 22:20

votpuska написа:Иначе до сприхавата лелка - темата е 'общи дискусии' а при това казусът има и правни измерения, така че не виждам какъв Ви е проблемът. А след като Вие самата се подвизавате с пикантния ник 'sexy' на какво отгоре сте тръгнали на другите да държите сметка?
Ако смятате че с това ще привлечете клиенти, май Вие сте сбъркали форума.. че и без снимки, не вярвам някой да прояви интерес..
И впрочем, тонът Ви никак не е "sexy"

Погледенте пак и опитайте да сте оригинален/а отново.
Иначе темата си е точно за клюкарника, в който е поставена (по аналогично "безпристрастен" начин :lol: ).
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот votpuska » 07 Сеп 2016, 00:26

Какво направихте, сменихте си потребителското име заради мен? Чак пък толкова! То бива правежи.. :roll:
votpuska
Потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 07 Сеп 2016, 00:40

Темата на варненския е някакво емоционално развяване на естетическия му вкус, но Лекси - лелка? :D :lol: .
Абсолютна небивалица...
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот lexy21 » 07 Сеп 2016, 15:35

votpuskatakastava написа:Какво направихте, сменихте си потребителското име заради мен? Чак пък толкова! То бива правежи.. :roll:

Потребителското ми име не е сменяно от момента на регистрацията. Всеки може да Ви прекръсти, както му е угодно - цитирайки Ви, както правя сега аз с Вас и както е направил с мен автора на темата, като последното е проява единствено на неговото въображение. Хубаво е човек да гледа преди да умозаключава и да се излага.
П.П. Може да съм лелка, но пък съм и сприхава :lol:
П.П.П. М/д аналогична тема, с аналогичен възхваляващ начален пост, е открита и във форумите на off road Bulgaria, Космополитън, Бг мама, AБВ форуми ...
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот commodoro » 07 Сеп 2016, 21:31

bird_of_paradise написа:Темата на варненския е някакво емоционално развяване на естетическия му вкус

Варненски? :roll:

lexy21 написа:П.П.П. М/д аналогична тема, с аналогичен възхваляващ начален пост, е открита и във форумите на off road Bulgaria, Космополитън, Бг мама, AБВ форуми ...

И още няколко места с по-слаба SEO. :) Нормално, исках гледната ми точка да достигне до колкото се може по-широка аудитория.. Политиците не правят ли същото..?
commodoro
Потребител

Мнениеот lexy21 » 07 Сеп 2016, 21:56

commodoro написа:И още няколко места с по-слаба SEO. :) Нормално, исках гледната ми точка да достигне до колкото се може по-широка аудитория.. Политиците не правят ли същото..?

Понеже питате - ами не, според мен няма нищо нормално, но пък и не вярвах, че в правен форум ще се върже толкова народ, ама ето - опровергаха ме. Сигурно, защото за разлика от тук, не сте се наименовали kurzakurvite - ей сега човекът в отпуска ще анализара това, защото сигурно ще му прозвучи секси :lol:
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот votpuska » 07 Сеп 2016, 22:45

Мдаа.. както се казва - кой за каквото си мисли. Май нещо се замечтахте тая вечер.. :lol:
votpuska
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 07 Сеп 2016, 23:11

Ами реторсия си е - защото е предизвикана взаимно свадата - Рут Колева е казала нещо, другата се е направила на маркиза и така - две котенца се сбили. Деница е била афектирана - но това не я оправдава.
Наскоро чаках един човек пред посолството на Швейцария, щеше да има детско парти там, аз за едни документи, дойдоха едни с един джип - семейство с малки деца, един хайлаф - даже и без кавички, просто някакви никакви, просто се изхилих казах тц-тц но нищо като действие нямаше заплашително от моя страна. Дойде бодигарда почти веднага - някакъв оръфан - тоест личният бодигард на семейството. Каза ми да се разкарам - на мен, дето защитавам по трудови дела сума ти уволнени, разни такива с ексцесии, изобщо - тъпа работа. Знам, че изглеждам заплашително - но чак дотам. Просто трябваше да експедирам документите до "Еконт", тъй като бяха фиксирана пратка - до 12-00 часа, иначе щях да направя и аз скандал. Плюс това съм си спокоен човек.
Мегаломанията обхваща първо малкия мозък, протича по нагоре и докъдето стигне.
И при социализма нападаха, имаше всякакви свади.
Сега - по -добре да направиш скандал - щото иначе какво- жалба тип - ухапа ме комар. Навсякъде се напълни с госпожички - тип "разцепен макарон", както казваше жена ми преди развода ни, както и да е.

Реторсията е факт, просто е глупава история. То при Анита Мейзер е реторсия, почти - тоест има абсолютно куцо повдигане на обвинение, но това е друга тема.

Просто трябва да се запази спокойствие - явно са се афектирали нещо - всеки е имал такива ситуации.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Общи дискусии