начало

ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“ ВКС отказа ново дело на осъдения на доживотен затвор двоен убиец от „Соло“

Теглене на кредити без знанието и съгласието на съпругата

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Теглене на кредити без знанието и съгласието на съпругата

Мнениеот emem85 » 20 Фев 2017, 14:54

Здравейте, имам въпрос относно тегленето на кредити по време на брак. Аз и моят съпруг не живеем заедно от миналата година след като разбрах, че има връзка с друга жена. Зад гърба ми той започва да тегли заеми без моето знание, подпис и съгласие и нито един от тези кредити не е използван за семейни нужди, аз и децата не сме видяли една стотинка от тези пари. Сега разбирам, че той не погасява редовно своите задължения и съм много обезспокоена дали някоя от банките и кредитни инстититуции може да ме принуди да плащам нещо. На мое име нямам нищо, живея в апартамента на родителите си. Как мога да докажа, че не съм участвала в харченето на тези пари и да се разгранича от тези заеми, за мен е много важно, тъй като сама поемам всички разходи за отглеждането на децата ни.

Благодаря предварително за отговорите.
emem85
Нов потребител

Re: Теглене на кредити без знанието и съгласието на съпругат

Мнениеот ch3oh » 20 Фев 2017, 15:24

Ако написаното е вярно, за сега няма от какво да се притеснявате.
Когато му дойде времето и след като някой докаже, че сте му длъжница - тогава мислете. За сега си живейте живота.
ch3oh
Активен потребител

Назад към Семейни казуси