начало

Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор Прокурорската колегия назначи Ваня Стефанова за зам. главен прокурор

привременни мерки

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

привременни мерки

Мнениеот Анди » 10 Дек 2004, 17:36

Колеги, бях поискала с особено искане като привремнна мярка от съдията по бракоразводно дело да присъди на майката ел.уреди, необходими за отглеждането на детето и които тя сама е платила /има бележки за това/, но съдията в последното заседание каза, че този съд не се занимава с това.Тогава какво значи чл.261 от ГПК и що е то привременна мярка, като делото приключи?
Анди

Re: привременни мерки

Мнениеот Гери » 10 Дек 2004, 17:46

Ох колега, на мен СРС брачно веднъж ми казаха, че ще се произнесе по привременните мерки със съдебното решение, така и направи де :)
Гери

Мнениеот Анди » 11 Дек 2004, 11:41

Искам само да знам, че правилно съм поискала уредите.
Анди

Мнениеот Гери » 11 Дек 2004, 11:45

Да колега, правилно сте постъпила!
Гери

Мнениеот Анди » 11 Дек 2004, 13:20

Съдията каза да ходя на Римска стена в СРС да заведа дело за тях?!?!?!
Анди

Мнениеот perlit » 11 Дек 2004, 21:45

Az ponege ne sym stypwala w SRS:0-ta kakwo e towa "na Rimska sten da zawedesh delo za tyah"?!?:)Ama sega seriozno-toj/tya-neshto se e posheguwal li za uredite wsyshtnost?
perlit

Мнениеот perlit » 11 Дек 2004, 21:58

Ami moyat sywet e pak da widish celiyat GPK-az lichno tepywa sym na izpit po towa...i ne kazwam, che znam.Imash predwid, che deloto wsyshtnost weche prikljuchi i ti sled towa li si se setila da iskash el. uredite ili... po wreme na deloto?Wig za SIObshtnost neshtata,lichno imushtestwo, obgalwane.
perlit

Мнениеот Petya S » 16 Дек 2004, 18:24

просто СРС се намира близо до Римс. стена това е вси4ко
Petya S

Мнениеот Гери » 16 Дек 2004, 18:46

Е кой състав е това? Уффф глупости са това да ходите до РС на Римската стена, големи при това.
Гери

Назад към Семейни казуси