начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

molba za pomosht

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

molba za pomosht

Мнениеот Гост » 02 Сеп 2005, 11:38

Със съпруга ми нямаме развод, но от 3 месеца не живеем заедно. Проблема е в това, че имаме дете на 9,5 г. и то не иска да остане да живее при мен. В момента живея при родетелите си в друг град и синът ми не е свикнал тук. Това се използва от съпруга ми и от неговите родители и в момента детето е при баща си и той не иска да го пусне да живее при мен. Все още не съм подала молба за развод, т.к. за момента нямам работа и мисля, че това ще е проблем. Какво мога да направя, за да си върна детето и за момента имам ли някакви шансове това да стане преди да започне училище?
Гост

Мнениеот Гост » 02 Сеп 2005, 12:25

намерете си работа ,подайте молба за развод с иск за привременни мерки,обосновете се добре защо е нужно детето да живее при вас и трябва да успеете.
Гост

Мнениеот legeon » 02 Сеп 2005, 12:41

za da vi dadat deteo v tazi situatzia e po-dobre da se varnete obratno i jiveete tam zaedno s deteto si dokato poluchite razvod.
posle se mestete kadeto iskate
t.e. deteto triabva da e s vas.
legeon

Мнениеот Гост » 21 Сеп 2005, 11:22

При условие, че нямаме офицален развод и детето в момента е при баща си, въпреки моето голамо желание то да е при мен има ли право бащата да не го пуска при мен на гости т.к. живеем в различни градове и какво мога да направя в този случай?
Гост

Назад към Семейни казуси