Със сигурност пиша по-грамотно от Вас,макар и да не мога да се похваля с Вашия опит с правната литература.Предполагам,че от четене на юридически текстове,сте пропуснали да наблегнете на някои основни положения в граматиката на българския език.Засрамете се!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Не съм проекто-съпруга.В тази ситуация ще има щастлив БИВШ съпруг и НеЩАСТНА БИВША съпруга.И никакви "проекто" такива няма и не е имало.Останалото са празни приказки.Всички глупости за секретарки,любовници и т.н. са начин за излизане от ситуацията.Защото,съгласете се,не е лесно да си крадец и да те разобличат.
Не заблуждавам никого.Ако ме познавахте лично,вероятно щяхте да знаете това.
"Халлал да са ви двете деца"???????????????????????
Отново
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Аз просто казах,че децата са прекрасни.И пак ще го кажа.Нищо повече.
Спирам до тук.
Проверете за грешки и ми пишете.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ХУБАВО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
семейна написа:Очевидно ми е отговорила проекто-съпругата...
1. Аз съм юрист;
2. Не съм чела само 1 нощ правна литература, а много по - дълго време, имах си хас да си направя труда да чета само заради вашия случай...;
3. Не съм писала през нощта, ако си направите труда да забележите;
4. Пише не "немарливост", а не "немърливост". Бъдещият съпруг да обърне внимание на правописа, за да не се окаже след някоя година, че пак си е взел неграмотна жена;
5. Халлал да са ви двете деца (+евентуално ваши собствени с новия мъж). Сигурна съм, че ще сте прекрасна майка и на децата на "оная мърла и крадла" (само дето не съм чула досега да има наистина добра майка еднакво и за доведените деца. Еднакво ли ще браните интересите и на вашите и на доведените? Кого заблуждавате? Може би само проекто-съпруга...)
В заключение - дълго гледах тая тема и се въздържах да пиша. Раздразни ме само едно изказване и на него отговорих, а после все пак ме предизвикахте да пиша отново.
Целия случай си е ваша работа в крайна сметка. Отстрани човек може само да гледа и да се диви какви работи има по тоя свят. .. Успех на всички вас в края на краищата. Аз просто споделих едно мнение - по - скоро като човек, отколкото като юрист... Не съм наясно докъде сте стигнали с делото, за да ви давам юридически съвети. А и вие се защитихте в темата по-скоро от морална гледна точка, отколкото да искате съвет от юрист.
Отново - късмет на всички!