- Дата и час: 16 Дек 2024, 18:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Напускам lex.bg
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
71 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Напускам lex.bg
Мммм... и аз мисля да напусна. Стига толко! Търсете ме в кварталната ми кръчма!
- ykovachev
- Активен потребител
Къв семинар има на Банско, че не съм разумял?!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
За http://www.vbox7.com прикачен към теб ти казах, че нямам нищо общо. А, що се отнася до горния ти пост, иронията е съптствала и ще ни съптсва през целия живот. Жалко за теб.
-
iskrec - Потребител
iskrec,
горното към мен ли бе насочено или към друг участник?
горното към мен ли бе насочено или към друг участник?
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
-
palimsest - Активен потребител
То и аз да взема да напусна и да дойда в твоето кръчме, Ковачев, да си се чудиме заедно
-
Melly - Старши потребител
Дори вече не се изумявам, не!
Просто нищо не може да ме учуди "вече" и "тук", абсолютно нищо...
Знам, че е натоварено, а стреса, понякога- не винаги!, е приличен, но някои определено се справяме.
Искрец, за втори път те питам - какъв ти е проблема с мен? Спри да ми развяваш името- ако искаш нещо да ми кажеш, просто формулирай мисъл, при това да се разберем- нека е разбираема!
Просто нищо не може да ме учуди "вече" и "тук", абсолютно нищо...
Знам, че е натоварено, а стреса, понякога- не винаги!, е приличен, но някои определено се справяме.
Искрец, за втори път те питам - какъв ти е проблема с мен? Спри да ми развяваш името- ако искаш нещо да ми кажеш, просто формулирай мисъл, при това да се разберем- нека е разбираема!
- Гост.
- Старши потребител
Колко завърши мача, последно слушах в Мерцедеса с колегата резултат 2-0.
Пак затворих пощата, майко каръшка.
Пак затворих пощата, майко каръшка.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Е, Иване , нямаше нужда : и "Жигула" да беше ,резултата пак щеше да е 2:0 хи хи Или ти целеше да наблегнеш на М Е Р Ц Е Д Е С ,а не на РЕЗУЛТАТ хи хи хи хи
- lexy_82
- Младши потребител
Няма значение колата, обаче когато тръгне в движение - има значение - просто на "Мерцедес"-а краката ти почиват. Колегата шофираше този път. Седалките са по-удобни от тези на обикновеното превозно средство.
Иначе любимата ми кола е - "Танк модел Панцер 1942, Дже, усилена броня на веригата".
Ама ги спряха от движение.
Колега, избивам си пресацията днеска - ето сега е 10 без пет почти, а аз трябва да купувам тепърва от магазина - един чифт чорапи, две дъвки и т.н.
Иначе любимата ми кола е - "Танк модел Панцер 1942, Дже, усилена броня на веригата".
Ама ги спряха от движение.
Колега, избивам си пресацията днеска - ето сега е 10 без пет почти, а аз трябва да купувам тепърва от магазина - един чифт чорапи, две дъвки и т.н.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Защо чорапките са един чифт ,а дъвките са две ? Да не би някой да остава бос ,или просто ядеш по 2 дъвки Много ми е любопитно
- lexy_82
- Младши потребител
Имам два крака и две усти - много ясно - "Голям залък лапни, голяма дума не казвай".
С едната уста ям вафлите по широчина, а с другата - по дължина.
Впрочем не дъвча дъвки вече - защото съм с протеза.
Само на устата, разбира се.
С едната уста ям вафлите по широчина, а с другата - по дължина.
Впрочем не дъвча дъвки вече - защото съм с протеза.
Само на устата, разбира се.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
71 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|