А и кандисването като такова загатва предшестващо кандърдисване.

Направо нищо не остана.
|
|
portokal написа:Може и бързо да е, въпросът е, че щом говорим за кандисване, е имало и кандърдисване. Ако си изразил воля веднага, още преди предложението или едновременно с него, без кандърдисване, това не е кандисване.
portokal написа: Разводнихме точното и ясно изказване на адвоката.
system написа:portokal написа: Разводнихме точното и ясно изказване на адвоката.
Как ли ни се смее сега отгоре ... голям зевзек беше, Бог да го прости.
Нека сега обсъдим значението на други думички. Мисля, че още никой не ги е пускал, но ако повтарям, модераторът да ме изтрие.
И така - на Вашето внимание четири велики думи: чунким, белким, санким и ужким.
За "ужким" мисля, че няма съмнение в значението. Така че нека се съсредоточим на останалите три: чунким, белким и санким.
Някакви мнения ?
ykovachev написа:(5) Ако от късно пристигналото кандисване се вижда, че е било изпратено навреме, калимерата се счита за редовна, освен ако кандърдисващият незабавно извести другата страна, че счита кандисването за закъсняло.
ianeva написа:белким - тук нямам точен превод
system написа:portokal написа: Разводнихме точното и ясно изказване на адвоката.
Как ли ни се смее сега отгоре ... голям зевзек беше, Бог да го прости.
Нека сега обсъдим значението на други думички. Мисля, че още никой не ги е пускал, но ако повтарям, модераторът да ме изтрие.
И така - на Вашето внимание четири велики думи: чунким, белким, санким и ужким.
За "ужким" мисля, че няма съмнение в значението. Така че нека се съсредоточим на останалите три: чунким, белким и санким.
Някакви мнения ?
satir написа:ц, не съм съгласен..... кандърдисване и последващо бързо кандисване у тоя забързан век си е нещо нормално.... още Чудомир го е казал... "Аламинут"
sunrise написа:Още една задачка от мен:Знае ли някой значението на думата "Смади" или може би "Смъди".
Предупреждавам, няма нищо общо със смърди. И от кой край е ?
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 140 госта