- Дата и час: 10 Яну 2025, 18:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Свидетел или съучастник
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Свидетел или съучастник
Здравеите. Ще ви помоля за малко помощ. Аз не съм престъпник,но така се случи и връштане на зад няма за това изкам да знам какво може да стане.
Историята е такава,че бях с неподходяштите хора на неподходящото място и време.В моята кола бях с двама приатели,но в на единя раницата е имало трева около 40g която е била пък на другия и ни спряха за проверка и я намериха и от там в полицията.Писахме обеснения в моито написах че не съм знел какво има в раницата,но съм съден за грабеж като непълнолетен и имам порицание.Тия дни ни викаха при дознател мене като свидетел.Дали при прокурора и съдята ще сам вече обвинняем?Какво може да ми се случи?Моля даите малко инфу ще ви бъда мн. благодарен.
Предварително благодаря!!!
извинявам се за правописа
Историята е такава,че бях с неподходяштите хора на неподходящото място и време.В моята кола бях с двама приатели,но в на единя раницата е имало трева около 40g която е била пък на другия и ни спряха за проверка и я намериха и от там в полицията.Писахме обеснения в моито написах че не съм знел какво има в раницата,но съм съден за грабеж като непълнолетен и имам порицание.Тия дни ни викаха при дознател мене като свидетел.Дали при прокурора и съдята ще сам вече обвинняем?Какво може да ми се случи?Моля даите малко инфу ще ви бъда мн. благодарен.
- rasta_lion
- Младши потребител
Re: Свидетел или съучастник
Защо да се извиняваш,добър е правописа.Между 4.50 и 5.00 си.Т.е. много добър.
И ние не сме с българска филология.В крайна сметка важното е дали си съпричастен към това и дали такова деяние ще бъде доказано.Ако просто си знаел,не е проблем,пък дори и раницата да е била твоя,ако друг я ползва,което явно че не е така,според думите ти.Ако не си знаел-още по-добре.
И ние не сме с българска филология.В крайна сметка важното е дали си съпричастен към това и дали такова деяние ще бъде доказано.Ако просто си знаел,не е проблем,пък дори и раницата да е била твоя,ако друг я ползва,което явно че не е така,според думите ти.Ако не си знаел-още по-добре.
- svettoslav
- Активен потребител
Е супер значи да съм спокоен
- rasta_lion
- Младши потребител
Моят съвет е да си подбираш приятелите,за препоръчване е да не се занимават с грабежи.
- svettoslav
- Активен потребител
А твоите приятели не знаеше ли, че не са шофьори в градския транспорт или сервитьори - а пласьори?
Защото и грабежа случайно, и това случайно - избирай си компанията, защото времената вече са - кой ще изяде дървото.
Ако те са пласьори, а ти наистина нямаш общо с това, тях има кой да ги адвокатства и закриля, но ти си външен - ти може най-да страдаш. Другия вариант е да те измъкнах адвокатчетата им и после да имаш гости - 2-3 момчета яки,които ще ти съобщят без обжалване, че дължиш пари и трябва да ги заработиш... познай как - като носиш ранички и ти
дали не са те изработили, а? Я се сети говорил ли си с тях, че имаш нужда от пари, нещо проблеми с работа и т.н. колко добри приятели са ти или по-скоро познати..... класика пич.
успех!
Защото и грабежа случайно, и това случайно - избирай си компанията, защото времената вече са - кой ще изяде дървото.
Ако те са пласьори, а ти наистина нямаш общо с това, тях има кой да ги адвокатства и закриля, но ти си външен - ти може най-да страдаш. Другия вариант е да те измъкнах адвокатчетата им и после да имаш гости - 2-3 момчета яки,които ще ти съобщят без обжалване, че дължиш пари и трябва да ги заработиш... познай как - като носиш ранички и ти
дали не са те изработили, а? Я се сети говорил ли си с тях, че имаш нужда от пари, нещо проблеми с работа и т.н. колко добри приятели са ти или по-скоро познати..... класика пич.
успех!
- nikiboy
- Потребител
Благодаря ще имам едно на ум
- rasta_lion
- Младши потребител
о не те не са с мутри те просто пушат
- rasta_lion
- Младши потребител
Хубаво се хилкате, но според мен, витаят буреносни облаци, а дали ще има буря и за вас- никой на този етап не може да отговори.
Не ви се е разминал дъждът - зависи дружките ви дали ще услужат с чадър...
п.п. Минавам за Тома Неверни, та тази легенда, дето сте ни я спретнали...
Не ви се е разминал дъждът - зависи дружките ви дали ще услужат с чадър...
п.п. Минавам за Тома Неверни, та тази легенда, дето сте ни я спретнали...
- Гост.
- Старши потребител
rasta_lion написа:В моята кола бях с двама приатели,но в на единя раницата е имало трева около 40g която е била пък на другия и ни спряха за проверка и я намериха и от там в полицията.
Тъй, тъй, скъпа!
И аз обичам приказки от шипковия храст.
На мен ми прилича на 354а, ал.(1) вр.чл.20, ал.(4). И едно 53 ако има и филмът ще стане пълнометражен!
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
казваш че съм му бил помагач нали но аз съм бил с други predi tova i posle sam gi sre6nl tqh i edinq e ot moq blok i gi ka4ih da gi zakaram za6toto i as se prebirah kum kvartala i po putq me sprqha zaradi farami 4e bil izgorql i toi verno ma as ne sam razbral i te poznavaha(policsaite) edinq i ni prejobiha otvoriha bagajnika si4ko i nameriha raniksata na onq i vutre v nekfi boksovi rukavicsi razbira6 li nekfi trevi .
v policsiqta edinq si priznal 4e e negova trevata i taka
v policsiqta edinq si priznal 4e e negova trevata i taka
- rasta_lion
- Младши потребител
rasta_lion написа:Здравеите. Ще ви помоля за малко помощ. Аз не съм престъпник,но така се случи и връштане на зад няма за това изкам да знам какво може да стане.
Новорегистриран ник, преднамерени правописни грешки, злe съчинена историйка , на някой май му е скучно...
Последна промяна eric_cartman на 19 Яну 2010, 15:51, променена общо 1 път
- eric_cartman
- Младши потребител
ti pak da ne bida si tuka ot starite xaxazla su4inena mi bila istorqta mn qko ma ne e taka i ako mi e sku4no edvali 6tqh da sedna da se regestriram da 4eta i da pi6a braaat
- rasta_lion
- Младши потребител
Ский кво бе брат,остъй го тоя и тая дрога,я разкажи нещо за грабежа,как те сбараха,бе брааат.Изпълниха ли порицанието?
- svettoslav
- Активен потребител
rasta_lion написа:ti pak da ne bida si tuka ot starite xaxazla su4inena mi bila istorqta mn qko ma ne e taka i ako mi e sku4no edvali 6tqh da sedna da se regestriram da 4eta i da pi6a braaat
Може пък и да си истински, човек едва ли може да пише нарочно толкова неграмотно , ако е така - няколко неща:
1.Този ник не ми е първият, пиша рядко във форума, но все пак от 2001 г., някаде...
2.Пиши на кирилица, макар и неграмотно!
3.Не съм ти "брааат", това обръщение го ползвай към приятелчетата си - дроги
4.Има едни хора, които се наричат адвокати, същите , срещу заплащане естествено, ще се радват да ти отговорят на въпросите...
Лек ден и внимавай с тревата
- eric_cartman
- Младши потребител
Лек ден и внимавай с тревата
Тоест не я тъпчи и не я гази!
- svettoslav
- Активен потребител
бях с единя кадето е негова раницата и оште един които не сам го виждал от тогава и спираме непознати и и викаме да дават телефони пари и каквото имат и така три момчета и зехме тел. и ни водиха при прокорор после на съд и имах мои си адвокат които сключи споразумени штото си бяхме признали и бях на 16г. не знам точно и те ни наложиха порицание и да плати ме някви пари и това маи беше сичко.Сега дали ще окаже голяо значение за другото ма на призвката ми пишеше че ме викат като свидетел,но и за тел. маи че ме викаха като свидетел,а какво стана.
Тъй, тъй, скъпа!
На мен ми прилича на 354а, ал.(1) вр.чл.20, ал.(4). И едно 53 ако има и филмът ще стане пълнометражен! дали може верно да се случи нешто такова заштото преди това аз съм бил с други хора на кафе ,а тях ги видях като съм излезнал от кафето до колата и ги качих да ги закарам към квартала че единя е от моя блок и те и те се пребираха и ги качих и по пътя ме спряха.В полицията единя си е признал че е негова тревата и ми каза че бил казал, че нямям ништо обшто така бил казал на полицаите
Тъй, тъй, скъпа!
На мен ми прилича на 354а, ал.(1) вр.чл.20, ал.(4). И едно 53 ако има и филмът ще стане пълнометражен! дали може верно да се случи нешто такова заштото преди това аз съм бил с други хора на кафе ,а тях ги видях като съм излезнал от кафето до колата и ги качих да ги закарам към квартала че единя е от моя блок и те и те се пребираха и ги качих и по пътя ме спряха.В полицията единя си е признал че е негова тревата и ми каза че бил казал, че нямям ништо обшто така бил казал на полицаите
- rasta_lion
- Младши потребител
Прилича ми на това: http://www.police.rousse.bg/
Първо РУ на МВР разследва притежание на наркотици
На 17 януари т.г., около 15 часа в района зад Русенската корабостроителница, автонаряд на ГПУ – Русе е установели четирима съмнителни, които се намирали в “Ауди 80”. Водач на превозното средство бил П.И. на 22 г., а с него още трима на по 24, 26 и 20 г. При извършената проверка в колата са намерени наркотици. Случаят е предаден на дежурен оперативен екип от Първо РУ. Изяснено е, че в превозното средство е имало две саморъчно свити саски и три полиетиленови пакетчета със семена. Полеви наркотест изяснил, че тревата положително реагира на канабис. По случая е заведена проверка.
Тая трева ти пържи мозъка, браааат
Първо РУ на МВР разследва притежание на наркотици
На 17 януари т.г., около 15 часа в района зад Русенската корабостроителница, автонаряд на ГПУ – Русе е установели четирима съмнителни, които се намирали в “Ауди 80”. Водач на превозното средство бил П.И. на 22 г., а с него още трима на по 24, 26 и 20 г. При извършената проверка в колата са намерени наркотици. Случаят е предаден на дежурен оперативен екип от Първо РУ. Изяснено е, че в превозното средство е имало две саморъчно свити саски и три полиетиленови пакетчета със семена. Полеви наркотест изяснил, че тревата положително реагира на канабис. По случая е заведена проверка.
Тая трева ти пържи мозъка, браааат
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
-
andy70 - Потребител
две саморъчно свити саски
Какво е саска?
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|