- Дата и час: 16 Дек 2024, 00:03 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Издирвам книга
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
14 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Издирвам книга
_goodfellas написа:Здравейте ,преди доста време ми бяха препоръчали книга ,в която се разказва доколкото помня за недъзите на съдиите,съдебната система,следователи, ала бала и пр. , помня че автора е мъж адвокат или от Бургас или от Варна D: ,... искам да е прочета сега ,но от товагава съм забравил заглавието и автора.Някой имали идея коя ще е тая книга аджеба ?
(абе от няколко дена не мога да ползвам търсачката в интернет ,иначе нямаше да Ви занимавам )
Ти друга работа нямаш ли си?
-
Melly - Старши потребител
_goodfellas написа:(абе от няколко дена не мога да ползвам търсачката в интернет ,иначе нямаше да Ви занимавам )
Абе то и с търсачка не става - дай някоя по- съществена ключова дума - като част от заглавието или поне някое от имената на автора. Дотук има само традиционни думи с безброй публикации - книга, недъзи, съдебна система, адвокат, Варна /Бургас - едно дъъъългооооо Goooooooooooooooooooooooooooooogle.
- Гост
Мисля, че говориш за книгата на Тодор Касабов - адвокат от Варна, чието заглавие е "Кръгът на Анархазис". Не знам дали я има по книжарниците, но със сигурност можеш да си я поричаш, поне знам че я има в каталозите на разни интернет-книжарници.
- absurdum
- Младши потребител
"Кръгът на Анархазис" абсолютно съгласна.
Няма я на книжният пазар. Ако някъде в нета я намерите- поръчайте я, струва си времето и удоволствието.
Няма я на книжният пазар. Ако някъде в нета я намерите- поръчайте я, струва си времето и удоволствието.
- Гост.
- Старши потребител
Експресен отговор за само 3 часа ,
ей, браво!!!
ей, браво!!!
- nikiboy
- Потребител
Уважаеми колеги, бихте ли ми посочили днес още ако може адреса на КЗЛД, защото при мен този сайт днес хич, ама хич не се отваря. Мерси предварително, за верния отговор ще черпя една мастика.
- riyva_evro
- Потребител
riyva_evro написа:Уважаеми колеги, бихте ли ми посочили днес още ако може адреса на КЗЛД, защото при мен този сайт днес хич, ама хич не се отваря. Мерси предварително, за верния отговор ще черпя една мастика.
Ако КЗЛД е Комисията за защита на личните данни, заповядайте:
- офис на Комисията за защита на личните данни:
София 1431, бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов" №15
- допълнителен адрес за кореспонденция:
бул. "Дондуков" 1, София 1000
п.п. Пломари, ама като стане по-топло
От чалга до чалга разликата е огромна и, Слава Богу, аз нямам идея каква е
-
ianeva - Потребител
IС известно закъснение, но все пак БЛАГОДАРЯ!!!
- riyva_evro
- Потребител
Ако я намерите, пратете линка от къде сте я поръчали.
- sisi19
- Потребител
имат я в store.bg.много богата книжарница и навременно обсулужване.В София ми доставят книгите за ден,за провинцията не зная.Въпросната книга струва 10лв.
- shakina_
- Младши потребител
14 мнения
• Страница 1 от 1
|
|