начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

VAPROS OT TRUDOVO PRAVO - US firma, mestorabota v BG, zelena

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

VAPROS OT TRUDOVO PRAVO - US firma, mestorabota v BG, zelena

Мнениеот Nina Atanasova » 11 Фев 2003, 18:18

Shte sam mnogo blagodarna na pomosht - talkuvane ili referencii kam pravni dokumenti tretirashti vaprosa po-dolu! Mozhe da mi pishete tuk ili na e-maila. Blagodaria pedvaitelno.

Ima li zakonova prechka amerikanska firma da skliuchi dogovor i da zaplashta na balgarski grazhdanin sas zelena kata (US Permanent Resident) pri polozhenie che mestorabotata e v Bulgaia? Shte se radvam da mi pomognete i s referencia kam podhodiashtata pravna literatura.

BLAGODARIA VI!
Nina Atanasova

Re: VAPROS OT TRUDOVO PRAVO - US firma, mestorabota v BG, ze

Мнениеот hebigatsu » 11 Фев 2003, 18:49

Няма пречка. Има детайли по договарянето, които обаче трябва да бъдат изчистени за да няма проблеми в последствие.
hebigatsu
Активен потребител

Назад към Трудово право